Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.12.2013. u 15:32

Proglašenje sportaša godine u anketi “Sportskih novosti”, 62. po redu, još jednom je opomena da slavljenje vrhunskih sportskih rezultata ne smije biti ispresijecano ispodprosječnin glazbenim brojevima

Pred okupljenim uglednim mnoštvom bivših i sadašnjih naših najboljih sportaša i trenera, sportskih funkcionara i političara danas u podne uz izravni prijenos na Drugom programu HTV-a dodijeljeni su pokali najboljim ovogodišnjim sportašima.

Uz opće neshvaćanje i nelagodu i ove su godine, između dodjeljivanja priznanja najboljim sportašima, nastupali pjevači koji su daleko od toga da su najbolji u svojem poslu.

Teško da bi i vrhunski izvođači, a kamoli današnja Mila Elegović zaslužila pljesak na svečanosti čije su jedino i isključivo središte sportaši, ali neka dobra duša iz godine u godinu misli da izravni prijenos u kojem i sportaši i TV pretplatnici žele vidjeti što više sportaša i sporta mora biti ispresijecan lakom glazbom i pjesmicom. Ispodprosječni rezultati zabavljača koje smo navikli vidjeti u znatno skromnijim okolnostima nego što je ovaj izravni prijenos festivala sportskih dostignuća uvijek izazivaju nerazumijevanje, što se lijepo vidjelo na llcima koje čak ni pažljivi realizator prijenosa nije uspio izbjeći.

Najavljen kao još jedan “glazbeni predah” posebno je neugodan svima u publici, od predsjednika vlade, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora do osoba u zadnjem redu, bio tragičan pokušaj zabave koji je svojom pjesmom, stihovima “Ja sam stara koka/s jednom borom ispod oka” i drvenim plesom izvela gđa Mila Elegović.

Puno veze sa sportom nije pokazao ni predsjednik vlade g. Milanović koji se uhvatio nimalo utješne priče o nogometu kao nečemu po kojem svi u svijetu znaju za Hrvatsku. Sretne su zemlje koje nisu poznate po nogometu, nego po svojim sretnim stanovnicima.

>>HTV cenzurirao najvažniju Milanovićevu rečenicu

Komentara 9

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
17:37 26.12.2013.

ovako nešto može izvaliti samo pobornik istospolnih zajednica. Pa jesi li ti vidio kakve sise ima ?

DU
Deleted user
22:02 26.12.2013.

Dobra je ova stara koka

AR
arjavas
18:37 26.12.2013.

Mogli su zeti Starčevića , možda bi on bolje zabavljal . nezna Starčević niš drugo nego prizemno politizirati : Uhvatio se Milanovića ko pijan plota , kakve veze ima njegova izjava o nogometu sa TV kritikom . kao da uu Španjolskoj , ( zemlji prvaka svijeta i europe ) cvjetaju ruže na ekonomskom planu , isto tako i u Brazilu , i sl . kaj njihovi predsjednici nebi smjeli reći nešto slično ? Uostalom zar Hrvatska nije u svijetu prepoznatljiva i po nogometu . ili je to možda po " brilijantnim " TV kritičarima kao što je Starčević .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije