Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednički kandidati
Povratak na članak

Mike Pence: Trump je godinama 'sramotno lagao' o mjestu rođenja predsjednika Obame

U debati, posvećenoj unutarnjoj i vanjskoj politici, sudjelovali su republikanski guverner Indiane Mike Pence (57) i demokratski senator Virginije Tim Kaine (58), dvojica iskusnih, ali slabo poznatih političara koji su odmah prešli u ofenzivu, prvi na Hillary Clinton a drugi na Donalda Trumpa.

Komentari 4

GV
golub Vaso
09:23 05.10.2016.

ne pišete o nalozima o naoružavanju ISILA koje je potpisala killary

VL
NE
Nemanadimak
09:32 05.10.2016.

jbt. gdje nam ide ovaj svijet. imamo dvoje kandidata u jednoj od najjacih drzava a jedan je muckaros i globalan lopov koji se obogatio na kreditima i pranju novca a drugi kandidat je izasao iz sjene supruznika i osim laprdanja i napadanja protivnika nis drugo ni nezna a javno je poznato da je tukla i derala se na svog supruznika i eto neko od ovo dvoje ce biti predsjednik. crno nam se pise. sto prije bi bio potreban nekakav ustav da predsjednik bilo koje drzave moze biti osoba koja je doprinela boljitku ovoga planeta i da nije clan nikakve partije. al cinimi se da to nikada nebi stupilo na snagu. svijetje otisao u jako krivom smjeru a kako se tehnoloski razvija sve je blizi globalnom ratu i svadji a ne miru i blagostanju. tehnoloski napredak se takodje koristi za sticanje financija i ugnjetavanje i kontroliranje manjih i slabijih.

VL
AA
aabbcc
10:21 05.10.2016.

Trump je opasan kao i šešelj ali ipak je samo mala beba za gospodju Clinton.

VL
Avatar mason
mason
08:24 05.10.2016.

Pomoze bog a.d.m.i.n.e i hvala za brisanje komentara koji ne vrijedaju nikog i u vezi su sa temom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.