Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Američki izbori
Povratak na članak

Pence angažirao privatnog odvjetnika zbog optužbi za dogovor s Rusima

Američki potpredsjednik Mike Pence pod istragom je zbog optužbi kako se Rusija miješala u američke predsjedničke izbore i dogovarala se sa stožerom predsjednika Trumpa

Komentari 2

Avatar nekakav
nekakav
10:42 16.06.2017.

comeya su napadali pobornici clintonice. trump je napravio samo ono što su sami tražili par mjeseci prije. njegovi iskazi su sad predmet istrage, nema tu neke velike filozofije. zanimljivo kolki se dim diže zbog sumnji na ruse, a zamagljuje očigledno i kažnjivo propuštanje čuvanja državnih tajni u režiji klintonice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.