Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natjecanje poštara

Mijo Jagatić iz Zagreba drugu je godinu za redom najbrži poštar

poštari
25.09.2010.
u 20:44

U brzom hodanju natjecalo se tridesetak poštara, među njima četiri poštarice. Morali su prehodati stazu dugu pet kilometara.

Najbrže će vam poštu donijeti Mijo Jagatić, poštar iz Zagreba koji je danas pobjedio u natjecanju poštara i poštarica u brzom hodanju koje se održavalo u Umagu. Ova atraktivna disciplina dio je tradicionalnih Sportskih susreta radnika Hrvatskih pošta koji se održavaju već 11.ti , a Umag im je domaćin drugi puta. Iako je loše vrijeme zaprijetilo održavanju manifestacije , ona se ipak održala nekoliko sati kasnije nego što je bilo planirano. Domaćini poštarima bili su objekti Istraturista, a brzo hodanje održalo se u naselju Katoro. Ispred hotela Sol Aurore, 30.tak poštara , među kojima i 4 žene, krenulo je 5 kilometara dugom stazom. Atraktivne takmičare odjevene u službene plave uniforme Hrvatske pošte i sa poznatom torbom preko ramena, Umažani ali i druge kolege poštari su sa simpatijama pratili i bodrili.

Hodalo se nekoliko krugova označenom stazom pored hotela Sol Aurora i Sol Garden Istra.

Na kraju je kroz cilj prvi prošao Mijo Jagatić iz Zagreba, pobjednik i prošlogodišnjeg natjecanja, te time obranio titulu najbržeg hrvatskog poštara . ( V.B.)

Ključne riječi

Komentara 2

TU
tunjomarkovic
22:10 25.09.2010.

ma bravo biće stari ponosan

DH
dalibor.hren
08:19 26.09.2010.

Mijo je u kondiciji jer nosi puno penzija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije