Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar branitelja

Mijo Crnoja dobio zemljište kao branitelj, no u tri godine nije sagradio kuću

crnoja
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/6
26.01.2016.
u 18:34

Obrazloženje je da je tamo prijavio adresu kako bi na svoje ime dobio sve potrebne dozvole.

Izvori iz HDZ-a kažu da su  oni koji su šefu HDZ-a sugerirali Crnoju morali i upozoriti na njegove “slabe točke”, a da je Zvonimir Milas, koji je također bio kandidat  za ministra branitelja, bio bolje  rješenje jer je puno umjereniji.

U  HDZ-u neslužbeno kažu da Crnoja uvjerava da za sve ima sudske  presude u svoju korist. Dakle, da  ima pravomoćnu presudu da je  bio protupravno priveden i da je  za to dobio odštetu. A kada je riječ o adresi prebivališta u potleušici u Samoboru, da je tamo prijavljen već tri godine jer je to zemljište dobio kao branitelj kako bi na njemu gradio kuću.

Obrazloženje je da je tamo prijavio adresu kako bi na svoje ime dobio sve potrebne dozvole. Nejasno je onda zašto tri godine nije sagradio kuću.

Iz kabineta ministra priopćili su da “opovrgavaju medijske navode koji su doveli u pitanje poštenje i čast ministra”. “Sve što je izgovoreno vezano uz ministrovo stambeno pitanje, navodno nasilničko ponašanje te nepoštovanje pravne države, najodlučnije demantiramo”, priopćili su, navodeći da će ministar Crnoja zatražiti kaznenu i materijalnu odgovornost protiv nakladnika i novinara koji su sudjelovali “u skandaloznoj i sramotnoj harangi usmjerenoj na razbijanje suradnje Mosta i Domoljubne koalicije te rušenju Vlade”.

>>Vidović: Ako su optužbe točne Crnoja treba sam podnijeti ostavku

>>Grbin: Ukoliko doista vara proračun, mora ili dati ostavku ili ga Orešković mora razriješiti

Komentara 187

CI
cipiripi
19:03 26.01.2016.

ja sam branitelj kako ja nemogu dobiti zemljiste kao on

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:48 26.01.2016.

heheh nisu se ni zasjeli u fotelje, već imaju skandale. to je tuđmanova obećana švicarska

PO
portorico
19:11 26.01.2016.

Ovaj je dobio zemlju, a Glogoškog več skoro 2 godine hranimo sa odojkom i roštiljem. Isti ratni profiteri!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije