Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mijese li Plenković i Pupovac pogaču koja je već prepečena?

Nema dvojbe, ovo je za sada prije svega interesno pomirenje HDZ-a i SDSS-a, i to ne prvo. Taj čin ne treba precjenjivati, ali ni potcjenjivati, pa niti gledati mu u zube. Kakvi god bili interesni motivi, sam čin odlaska na stratišta imat će blagotvorni učinak

Komentari 13

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
13:32 13.08.2020.

1. Ratna odšteta 2. Suđenje za ratne zločine 3. Pokajanje i priznanje agresije sa srpske strane 4. Odsteta zarobljenicima u konc logorima u srbiji 5. Karte minskih polja 6. Povratak opljačkanog kulturnog blaga 7. Srbi moraju reći gdje su masovnevne grobnice u kojim je još barem 1.100 Hrvata čiji ostaci nikada nisu pronađeni.

VL
Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
23:50 13.08.2020.

Nakon par mjeseci plaćeničkih škrabotina za BORG, Hrstić se vratio dobrim tekstovima. Nadam se da je bar HDZu jamio dobre pare. U jednoj rečenici je sve sažeo: "Plenković ispunjava očekivanja međunarodnih faktora te ovim dogovorom otvara vrata "novom, europskom Vučiću" da osvježenog i umivenog lika stvarno zakuca na vrata EU".

VL
ML
mljet22
13:55 13.08.2020.

Odustati ili ne odustati, pitanje je sad? Piši, briši ali znaj, stihove mi ne diraj. Antun Šoljan Seosko groblje 1 i 2. a sada Arsen Radiš u Ministarstvu straha radiš od sedam do tri za plaću moraš sam strepjeti Ii I ništa, ništa više samo se strahuje a nas naš dobri boss nadahnjuje Jer on se užasno boji njega je strašno strah na dlanu mu stoji pepeo i prah Radim u Ministarstvu straha radim od sedam do tri moje je jedino pravo drhtati

VL
VE
veljača
19:13 13.08.2020.

Trebaju nam ljudi dobre volje. S mržnjom se ne može naprijed. Svi koji žive u Hrvatskoj trebali bi je smatrati domovinom, a ne koketirati s onim preko plota.

VL
Avatar southman
southman
15:04 13.08.2020.

Tko je branio Plenkovićevim prethodnicima da naparave taj iskorak ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.