Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje Ivi Sanaderu
Povratak na članak

Svjedok Mihanović: Pokušao sam im objasniti da će svi nastradati i da će ih za četiri godine novi ministar policije sve uhititi

Bivši član uprave Croatia osiguranja Damir Mihanović svjedočio je na ponovljenom suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu

Komentari 5

NE
nemanatrag
13:48 21.02.2017.

Suđenje!? Kud već prije...

VL
AN
antidogmatik
13:45 21.02.2017.

Sjećam se sanaderovih dičnih riječi (2007 g.), da ako je netko patroit onda je to on -- kao on je najveći domoljub što ga Hrvatska ima. Bljak. Ako za uništavanje državnih poduzeća i privrede općenito, kao i za "tajne" stranačkeačke fondove i crne torbe, ne bude dokaza za konačnu presudu onda kvragu.

VL
AM
AMD------------------------
12:43 21.02.2017.

taj sanader je nastetio drustvu materijalno i ustavno . cudna osoba u svakom pogledu. tko je njega birao i zasto?

VL
MR
Mrzim_registraciju
13:12 21.02.2017.

Naivac je vjerovao u pravnu državu...

VL
Avatar southman
southman
13:26 21.02.2017.

Jedini sudski postupak gdje bi Sanader dosita mogao biti osudjen " sa dokazima " i gdje se neće moći izvući...svi ostali su samo na indicijama, da ne kažemi lažnim svjedočenjima...nažalost !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.