Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragična smrt
Povratak na članak

Migranti se ugušili u Bihaću: pronađena tri spaljena tijela

S obzirom na okolnosti, više je nego vjerojatno da se radi o migrantima koji su spavali u napuštenom objektu te da uz njih nisu pronađeni nikakvi dokumenti

Komentari 3

ST
stomugromova
20:18 12.05.2019.

Provaljuju u objekte i naoružani su sa velikim noževima,Danas slušam na vijestima kako su čovjeku provalili u kuću.To je suludo jjer vba država ne čini ništa da ih zaustavi.Samo čekam da nekog ubiju.Plenković I Božinović nas vuku za nos za svojom uliuzničkom briselskom politikom.

VL
I1
ing-12345
06:20 13.05.2019.

Po Hrvatskoj ilegalni imigraniti naoružani mačetama hodaju kako žele a Plenković i Božinović i dalje lažu i ne čine ništa na zašti hrvatske granice.. Svakodnevno ih skoro 1500 hrvatska policija vraća u BiH a to znači da ih 3000 prolazi svakodnevno. Provaljuju u kuće i pale kršćanske križeve. Lovci u Lici su počeli stražariti oko sela.

VL
SA
samobalic
07:32 13.05.2019.

A zasto nasa policija te migrante vraca u BiH,nekaji vracaju u maticne drzave,kao i zapadne drzave,ako neki migrant bude uhicen bez dokumenata vani po gradu,on bude deportovan u maticnu svoju drzavu,a ne u sloveniju ili hrvatsku,zasto uvjek u BiH,pa onice ponovo doci u Hrvatsku,il idu dalje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.