Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodeni topovi na žilet-žici
Povratak na članak

Migranti pokušali probiti granicu, poljski policajac s frakturom lubanje

Europski sud jučer je presudio protiv Mađarske i Poljske na temu kršenja prava migranata i neovisnosti pravosuđa

Komentari 21

YE
yelloman
09:38 17.11.2021.

Svi migranti na poljskoj granici su usli u Bjelorusju organizirano sa zrakoplovima i sa vazecim putovnicama i bjeloruskim vizama. 99% posto ih je iz Kurdistana u Iraku gdje nema rata vec 20 godina a Erbil danas izgleda bolje od mnogihh gradova istocne EU. Ovo je planirana akcija ruskih i bjeloruskih sluzbi radi pritiska na NS2 i daljnjeg dijelenj EU na migrantskom islamskom narativu. Jos su dobro prevarili Kurde i uzeli im novce iako EU vec godinama ne odobrava azil Kurdima iz Iraka i redovito ih salje kuci cak iako se docepaju EU i zatraze azil.

VL
ST
stefj
09:25 17.11.2021.

Hm, zašto onaj gospon Bosanac nije tamo i brani migrante?... Ah da, sjedi u udobnoj fotelji u Zagrebu...

VL
DU
Deleted user
09:38 17.11.2021.

Da je ovoliko cinizma u EU se znalo ali da je bas ovoliko je previse. Orban razmislja i analizira. Probleme treba rjesavati tamo gdje jesu a ne ih donositi u EU. Ali zapad je tura nos u osinje gnijezdo zelio promjeniti rezime u Libiji afganistanu Siriji i Iraku (naravno zbog interesa ekonomskih prirodni resursa ) izgubio sve bitke i sada dobio finalni proizvod tj migrante. EU ima svoje probleme i to puno problema i treba zastititi obicne ljude siromasne i obitelji u svojoj kuci

VL
RO
rokajroko
09:37 17.11.2021.

Malo struje....

VL
DU
Deleted user
09:57 17.11.2021.

Merkelica krva za sve. Sada ide u mirovinu i briga ju. Treba nju poslati sada tamo od kuda ovi dolaze jer ih očigledno obožava. Tako je sa svim političarima, svi ostavljaju spaljenu zemlju.

VL
KP
Karlovacko pivo
10:02 17.11.2021.

Zašto Merkel neorganizira autobuse ili avione pa neka ih vodi u München kad hoće tamo a Poljacima svaka čast i podrška na čuvanju svoje granice

VL
CO
coky
10:03 17.11.2021.

Kakvi su to ljudi koji koriste te jadnike za svoje ciljeve ? Isti kao oni koji koriste civile u ratu, kao živi štit....jednom riječu zadnji šljam od ljudi.

VL
SI
sisavac
09:57 17.11.2021.

zbog korištenja vodenih topova u ovim hladnim danima, poljake čekaju i kazne. un-ovi dokumenti jasno zabranjuju ovakve stvari, pa me baš zanimaju konzekvence. svi koji tvrde da se poljska ima pravo braniti od najezde koristeći sva sredstva, nek malo pogledaju kako to rješava njemačka. aha, do njemačke migranti moraju proći kroz nekoliko država, pa možemo filozofirati. bjelorusija tu nije ništa kriva, ima bezvizni režim i tu staje svaka daljnja rasprava. migranti koriste sve moguće načine da dođu tamo gdje žele. a vi ih sprečavajte. al nemojte kriviti druge, zato jer su došli do vaše granice. nijemac će kriviti poljake ako migranti stignu na njemačku granicu, pa da vidimo onda gdje smo, ima li granice ili nema, ide žica ili nejde. razgovaramo o jednoj tragediji koju je prouzročila zapadna politika. što nisu bježali kad je sadam bio na vlasti? dal je europa imala problem sa migrantima prije arapskih proljeća, koje su zapalili baš zapadni mentori? znate, netko je razarao libiju, siriju, afganistan, irak... stvarno mislite da to može proći bez posljedica? eto vam uzvrat. mi u rh se nemamo što svrstavati na neku stranu, mi nismo nikog napali, razorili.

VL
TO
Toby
09:29 17.11.2021.

Poljaci najveci kristijani na planeti a bez ikakvih osjecaja i krscanskog milosrdja! FUJ!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.