Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pješačili od Bregane

Migranti koje vraćaju Slovenci završavaju na Glavnom kolodvoru

migranti
Foto: HRT
1/2
03.02.2016.
u 12:06

Prema Glavnom željezničkom kolodvoru uputila ih je granična policija koja im izdaje i rješenje da u roku mjesec dana moraju napustiti Hrvatsku

Prošlu noć je na Glavnom kolodvoru u Zagrebu provelo 25 osoba iz Sirije, Alžira i Maroka, piše HRT

Zbog slovenske odluke da se u tu državu propuštaju samo migranti koji žele azil u Austriji i Njemačkoj, ovih 25 osoba nije pušteno preko graničnog prijelaza Bregana te su se oni pješice vratili u Zagreb. 

Navode da ih je prema Glavnom željezničkom kolodvoru uputila granična policija koja im izdaje i rješenje da u roku mjesec dana moraju napustiti Hrvatsku. 

>>Vlada demantira novu migrantsku rutu prema Jadranu

>>Njemačka u ovoj i idućoj godini treba 50 milijardi za izbjeglice

Komentara 95

GR
gridlock666
12:16 03.02.2016.

Super, tumaraju bez da ih policija prati, sad kad nahrupe pa se razmile po cestama a očito Vlast ne zanimaju bit će veselo

PA
pavo
12:27 03.02.2016.

Zašto im Slovenci nisu dali mjesec dana?

Avatar Abcd....
Abcd....
12:22 03.02.2016.

Nadam se da ce ih posjetiti BBB.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije