Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Migranti će Hrvatskoj biti veći problem ako se izolira od Bruxellesa

Ili će raditi selekciju i puštati samo one koji traže politički azil ili će hermetički zatvoriti granice i neće puštati više nikoga.

Komentari 8

Avatar Django
Django
18:51 24.06.2018.

Vidim, Mađarska trpi velike štete što ne provodi zajedničku politiku sa Bruxellesom. Isto tako, kad Njemačka počne vraćati nelegalne migrante, da pogađamo u koju državu će ih vraćati. U Mađarsku sigurno ne. Nama više prijeti val izbjeglica sa sjeverozapada nego ovih sa jugoistoka.

VL
DO
domxerex
22:54 24.06.2018.

Pravi se lik javio, Uvijek je bio nečiji doupnik i agent, samo je pitanje za koga sada radi. Tako je i sa svima bivšim crvenima, prodali su se za pare a ideologiju napustili. I onda nam pričaju o nekim davnim boljim vremenima. Možda za njih ali ne i za nas, mislite svojom glavom ovce!!!

VL
LU
lunar777
05:50 25.06.2018.

Poznato je kakve stavove zagovara drug Galić...

VL
OO
onako_ovlaš
17:23 24.06.2018.

u rukopisnoj ostavštini a,malrauxa i jean p,sartra nema referenci o mogracijama pa je galić danas neobično skratio svoju plahtu,nema parametre

VL
DU
Deleted user
04:27 25.06.2018.

Vrlo je jasno da Europa nema kompas odavna po mnogim pitanjima i da se zemlje članice isključivo bave sobom, a pogotovo one u prvoj brzini, o čemu se službeno ne piše, ali je tako. Najviše svojom tihom diplomacijom profitira Nizozemskaa i financijski jer sjedišta velikih korporacija upravo dolaze tamo po nekom čarobnom , ili pak tajnom ključu, a migrantska kriza ih daleko zaobilazi. Tu nema slučajnosti . Pritisak je na granice bivše države gdje Republika Hrvatska predstavlja predvorju EU, a ova ista se bezobzirno oglušuje i dijeli packe. Republika Hrvatska koliko je poznato nema, ali u ovakvoj konstelaciji zbivanja teško da i može imati jasnu strategiju razapeta između ekstreman drugih EU članica. Ujedno, Vlada ne pokazuje dosljedan stav prema takovoj EU i jasno ne daje do znanja da ne može podržati ovakvu ne ozbiljnu politiku EU članica. Pa izbjeglička kriza nije od jučer i ne može se dopustiti da cjelokupnog muško življe Azija i Afrika preplave Europu.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
11:48 25.06.2018.

Za početak im najte davat "džeparac" za vrijeme dok su tuj pa bute vidli kak se problem migranata brzo i uspješno da rješit !!!

VL
DU
Deleted user
12:59 25.06.2018.

Migranti bi se morali svi sakupiti u sabirne centre i prvim tankerima uputiti prema SAD ili GB jer su te dvije države svojim teroriziranjem istoka i izazvale te valove migranata. Sve je to politika zavjere i likvidacije EU, što mi eto kao euroskeptiku nimalo nije žao. Žao mi je samo to što imamo sluge a ne dobre gospodare, odnosno imamo Povjerenike protektorata koji nam je zavela Eu. Vlada ne štiti interese građana i donosi zakone u sukobu s zdravim razumom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.