Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNE SKUPINE

Migrant kod Čitluka provalio u kuću, vlasnik vidio krv i šokirao se porukom: 'Bio sam gladan'

Ilegalni migranti
Foto: BBC
27.09.2020.
u 18:23

Policija se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka, gdje je zamijećeno nekoliko skupina migranata.

Od jutros stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su najvjerojatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom.

Policija se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka, gdje je zamijećeno nekoliko skupina migranata.

Kako javlja Novi list, migrant je provalio u kuću u Čitluku. Na vratima su pronađeni tragovi krvi od razbijenog stakla, a migrant je ispisao poruku: 'Oprosti prijatelju, bio sam jako gladan. Potječem iz grada Khana'.

Zasad nije poznato što je migrant iz kuće otuđio.
 

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
18:41 27.09.2020.

nema druge nego da se ljudi samoorganiziraju, kao što su svojevremeno učinili Slovenci, i vatrenim oružjem štite domove, kad država neće.

DU
Deleted user
19:35 27.09.2020.

Ovo nismo nikada imali. Pazi ako se organiziraš i ideš braniti dom, moraš ugroziti migranta koji ti nametljivo ugrožava imovinu i tebe. Ali ne sinko... Ne sinko... Ne sinko i kosinka... nemaš se pravo braniti jer ako se braniš onda moraš i ozlijediti/usmrtiti migranta ili više njih a u tom slučaju otočki sotonski list Guardian služi kako bi ne samo tebe, ne samo tvoju vojsku i ne samo tvoju policiju i susjede razapeo na križ nego kako bi cijelu tvoju državu politički okrivio zajednos tobom i nanio ti "trajne političke posljedice" zbog toga što ste si se usudili braniti svoje. Jer da niste branili svoje onda bi vas i vaše imanje migranti uništili, a s obzirom da ste se branili ugrozili ste migrante i sada imperijalistička velesila si uzima za pravo praviti vam političku krivnju/stigmu i zatvor.

DU
Deleted user
18:45 27.09.2020.

Pogrešna svjetska politika je dovela do ovoga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije