Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od danas do petka

MIG-ovi i ovog tjedna probijaju zvučni zid

MiG
ilustracija
04.11.2014.
u 09:03

Radi se o redovitim letačkim aktivnostima nakon obavljenih radova na zrakoplovu.

U Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i protuzračna obrana i ovoga će tjedna obavljati letove nakon radova provedenih na zrakoplovu. U sklopu njih piloti zrakoplova MIG-21 tijekom ovog tjedna, od danas do petka provoditi će redovite letačke aktivnosti tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida, upozorava MORH.

Letovi će se provoditi u vremenu od 10 do 16 sati, na visini iznad 10.000 metara na području Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije.

>>Helikopteri opet idu na remont u rizičnu Ukrajinu

>>NATO dvaput u dva dana slao lovce da presretnu ruski vojni avion

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MK
MK
10:50 04.11.2014.

...samo da ne probijaju krovove - a da nam onda opet jedva prezivjelog pilota izvuku pred kamare i prisile ga govoriti gluposti, umjesto da se obrati Ministar obrane javnosti. (...znamo, 5.8.2014 Ministar nije imao vremena, jer je sa Nova-TV ekipom bio u produkciji jedne obmane javnosti na jednu drugu temu)

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
09:12 04.11.2014.

Hm, stigo dizel. Ako se dignu preko susjedovog zida, može se očekivati i probijanje zvučnog zida, valjda.

DU
Deleted user
09:39 04.11.2014.

opet će nam padati cro eskadrila na glavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije