kolumna
Povratak na članak

Mičete Titove biste i ime, hajde sad s istim žarom zamijenite i sva vatrogasna vozila iz njegova doba

Umjesto osječkog mališe pod gusjenicama tenka, novi je simbol crveni fićo iz Kučića.

Komentari 12

DU
Deleted user
20:29 23.07.2017.

Drug Pofuk je pukao.....treba i to zamijeniti. Naravno. Ali prvo treba zamijeniti vas indoktrinirane komunizmom. I onda nastupa bolje vrijeme. Pomalo Pofuče, pomalo....

VL
MA
maleticigor68
22:57 23.07.2017.

Fico iz 91 je bio mog tetka...bio sam tamo...mrs

VL
PE
pepomacan
23:53 23.07.2017.

Pofuče ljigavi, dušo prodana, drže te u šaci jel!?

VL
AL
alf
02:54 24.07.2017.

Drug Profuk, imamo ovo jadno stanje upravo zbog toga sto smo imali Titu I njegov drek s njim. Ostavio nam je "blagostanje" a dok je on bio ziv, imali smo cekanje u redovima za gorivo za namirnice I sve ostalo.. Dok je se on razbacivao I kupovao za sebe kult licnosti I uzivao na otocima I dvorcima, mi obicni gradjani smo cekali u redovima. Tako nam je poslije njega ostalo sve nesredjeno, nezna se sto je cije pa tako nam je ostao I njegov "moderan" vozni park. Braniti lik jednoga zlocinca mogu samo osobe koje neznaju misliti svojim mozgom ili osobe bez ljudskosti I morala.

VL
HO
homofob
01:11 24.07.2017.

Uostalom sva vatrogasna vozila u Hrvatskoj imaju manju kilometrazu nego Audiji kada ih politicari vracaju dobavljacu i uzimaju druge nove o trosku naroda! Ispravno vatrogasno vozilo s manje of 5000 km da li je staro 3 ili 33 godine je ispravno vozilo i ne vidim razloga tako nesto bacati i kupiti nesto sto je sastavljeno iz djelova napravljenih u Kini prije koju godinu!

VL
MO
mobitel20
03:21 24.07.2017.

Naravno da masovni zlocinac Tito i apologet takvih Pofuk, manipuliraju. Vatrogasni kamioni predju godisnje max. 2000 km ! Po tim jugonacionalistima treba bacati vozila koja prijedju 50 000 km !? Ocito im se osladio "poslic" pri kojem je Daimler PRIZNAO da je dao mito ! A fico je jis jedna podvala, jer i Pofuk zna da su ga dobili za dijelove a oni ga iz vica popravili. Pofuk tvrdi da su nam vatrogasci kao fico, da im je sve takvo, sto je mega laz i manipulacija nedostojna "pristojnih gradjana". Tako on(oni) i u svemu drugome nadju jednog "ficu", pa generaliziraju da je sve "fico"... Npr. aktivisti iz Pofuku mile jugonacionalisticke Gradjanske akcije iz cista mira se slikaju u ustaskim odoroma i onda pisu da "se ustastvo budi", i da smo svi koji preziremo jugokomunisticje zlotvore,ustase...Sto vise pises Pofuce, sve si ogoljeniji u svojoj zasljepljenosti i istinskoj malogradjanstini !

VL
HO
homofob
01:07 24.07.2017.

Krkanski placenik siritelj goebelsovskih lazi: ponavljaj laz, pa opet ponavljaj laz dok raja povjeruje da je istina! Ta laz o vatrogasnim vozilima je debela laz a narocito jer je vecina vatrogasnih vozila bilo donirano jadnoj drzavi sirptinje koji si ne mogu to kupiti! Copavi pedofil je krepao prije 37 godina a vecina vozila je mlada of 25 godina.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
14:18 24.07.2017.

Dovoljan je naslov da se text baci u smeće. Kao da kažeš "šta će ti sprej protiv komaraca, nabavi zolju". Sad će svašta uspoređivat s tim. Po onom vicu "ajme što sam gladan".. pa "ajme što sam bio gladan"

VL
VE
veliveli
18:53 30.07.2017.

Interesantno kako je zajednički nazivnik svim novinarčićima jugonostalgičnost

VL
DI
Diplomat2
11:49 10.09.2017.

Ni tito nije mogao biti tito, da nije imao oko sebe puno takovih pufeka, kao sto si ti, jeli, jos nisi prokuzio da ti je vrijeme proslo i da pripadas u ropotarnicu komunizma, a ne da solis pamet mladim narastajima i da ih trujes sa jednim vremenom Koje je za osudu, a sto se vatrogasnih vozila tice, nije vazno koliko su stari, kad su nabavljani, vazno je da sluze svojoj svrsi, t.j. da gase pozare Koje nam nepozvani i pobjedeni pale i da ne voze sa petokrakom kao ti i jos neki pufeki, a jos ti mogu i to reci, jako losa usporedba za jednog novinara i VL bi te trebao pod hitno izbaciti sa svoje platne liste

VL
BO
boris48astrid
20:44 23.07.2017.

ala istina bol li i boli

VL
DU
Deleted user
21:05 23.07.2017.

....e to će domoljubima ići znatno teže...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.