Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekipa 'Montiranog procesa'
Povratak na članak

Mi netalentirani?! Nema veze, postat ćemo diktatori pa će se našim forama svi morati smijati

Šalu na stranu, ali tu ima nešto opasnije ako nam prišiju širenje vjerske i nacionalne mržnje i nesnošljivosti. Sada mijenjaju Vijeće za elektroničke medije, a ako nam ostane ta etiketa, tko kaže da ona nije garancija novom vijeću da nas može maknuti ma gdje se pojavili

Komentari 4

Avatar abakus
abakus
18:16 30.03.2016.

Zašto niste prenijeli komentar Domagoja Pintarića, bivšeg člana News bara, koji je jasno napisao što misli o "satiri" i "humoru" ove trojice, za koje bez imalo oklijevanja kaže da su netalentirani i osobe koje šire mržnju pod krinkom lažnog humora kojem se smiju samo ljudi koji i sami imaju problem s mržnjom u svojim glavama prema svima koje doživljavaju kao "onima s druge strane"? Zašto opet, Večernji, dajete riječ samo jednoj strani, a taj komentar čovjeka koji ovu trojicu najbolje poznaje i koji je nagrađivani stand-up komičar te zna procijeniti što je humor (a što u usiljeno "hi-hi-hi" zamotana mržnja) ne prenosite?

VL
PI
pipnicar
21:28 30.03.2016.

Vrhunska satira, obozavatelji bijelih ljubicica spominju diktaturu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.