Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razmirice

Metlom teško ozlijedila bivšeg supruga jer je pitao za večeru

policija-novi
Arhivska fotografija
29.05.2010.
u 11:33

Jozo je ušetao u policijsku postaju te pokazao ozljede na glavi i rukama te kazao da mu ih je nanijela bivša supruga.

U četvrtak navečer u kaštelansku policijsku postaju ušetao je Jozo S. (67), pokazao policajcima ozljede na glavi i rukama te kazao da mu ih je nanijela bivša supruga.

Policajci su se odmah uhvatili u koštac s rješavanjem čudnog nasilja u obitelji i utvrdili da je za sve bilo krivo jednostavno Jozino pitanje "Jesi li što spremila za večeru?".

Na to je Jozina bivša supruga Ana (61) poludjela te ga štapom od metle izudarala po glavi i rukama. Ostale su vidljive otvorene rane i ogrebotine iznad lijevog oka te na desnoj šaci, no Jozo je odbio liječničku pomoć.

Jozo i Ana razveli su se prije 5 godina no posljednje dvije godine opet žive zajedno.
Kada policija pronađe Anu zaradit će kaznenu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 10

VI
vidimškoj
12:25 29.05.2010.

mica1111@ e,a šta sad,sad više ni večeru ne daju.A šta bi dobija da je još štogod tražija. ha.ha.

VI
vidimškoj
13:20 29.05.2010.

zato ja svojoj ne kupujem metle već male metlice.

MI
mica1111
12:15 29.05.2010.

...pa naravno...zakoni vrijede i za suprotnu bračnu stranu...:)))) ...slijedeći put nek pita za ručak..,jer vjerojatno je malo kasnio iz birtije,pa žena krivo shvatila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije