Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEKUJE SE NEVRIJEME
Povratak na članak

Meteorolozi i HAK izdali upozorenje: Stiže najintenzivnija promjena vremena

U gorskim krajevima djelomice sunčano, a na sjevernom Jadranu više sunčana vremena. No, posvuda su mogući pljuskova i grmljavina. Uz ubalu će u noći i ujutro puhati umjerena do jaka bura, a zatim slab do umjeren sjeverozapadnjak.

Komentari 5

BA
Barbasmora
20:23 22.07.2020.

". ..najintenzivnija promjena vremena...."u povijesti ili danas? Ma nema veza...promjena ko promjena....samo najintezivnija...tako nekako...

VL
PE
penelopea22
22:16 22.07.2020.

U Hrvatskoj stalno neke paklene prognoze, kao da nisu sa ovoga svijeta, stalno teroriziraju gradjane kometama i satelitma sto padaju na zemlju. Meni ovo vise slici na satanizam, a nego na vremensku progrnozu.

VL
RO
romobil
08:56 23.07.2020.

Još jedan smak svijeta u nizu....

VL
BL
bluescreen
08:36 23.07.2020.

koje boje je alarm?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.