Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javljanje uživo

Meteorologa RTL-a orkanska bura umalo otpuhala iz kadra

vikić
Foto: RTL video screenshot
05.03.2015.
u 18:02

S mjesta s kojeg se javio bilo mu je teško disati zbog soli u zraku, a javljanje uživo odradio je potpuno mokar, unatoč činjenici da kiša uopće nije padala

RTL-ova meteorologa Nikolu Vikića Topića orkanska je bura umalo otpuhala iz kadra tijekom javljanja uživo s jugoistoka Velebitskog kanala, točnije Ražanca.

Prva marčana bura ove godine zaista je pokazala svoje zube, a meteorolog je na mjestu događanja izmjerio 135 kilometara na sat na anemometru, mjernom instrumentu za mjerenje jačine vjetra i brzinu strujanja zraka.

S mjesta s kojeg se javio bilo mu je teško disati zbog soli u zraku, a javljanje uživo je odradio potpuno mokar, unatoč činjenici da kiša uopće nije padala.

Problema s vjetrom imala je i HTV-ova novinarka Anita Markovina tijekom javljanja iz Splita u emisiji Hrvatska uživo.

 

>> Heroji s Brača: Po orkanskoj buri plovili do Splita da bi ženi spasili život

Komentara 2

CV
cvijece
21:04 05.03.2015.

Bura, mix čistog planinskog i morskog zraka,divota,zdravlje100 % ! Ražanac i ljekovitost ovog podneblja tek treba otkriti.

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
19:07 05.03.2015.

umalo kao i da nije. bezveze. umalo smo imali i predsjednika gotovca pa ne bi imali ovaj eksperiment tamnice jednog naroda već normalnu i sređenu državu danas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije