Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stobreč

Metak iz plastičnog pištolja teško ozlijedio oko djevojčici

plastični pištolj
Ivana Ivanović/PIXSELL
10.08.2010.
u 14:00

Djevojčica je bila na proslavi blagdana sv. Lovre u Stobreču. Hospitalizirana je.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bok
bok
14:36 10.08.2010.

Neodgovorni roditelji koji su kupili to sranje trebaju snositi sve troskove lijecenja i platiti eventualnu odtetu. Nadam se da ce curici moci pomoci lijecnici.

OB
obican
15:40 10.08.2010.

Uvijek sam se nadao da cemo djeci kupovati sladolede, lutkice, lopte ... Nazalost, vazno je \"okrenuti lovu\". Katastrofa. Dijete ima tesku povredu. Sad samo cekam kretene koji ce objasniti da je sve bilo po zakonu. Naravno, uvijek je sve po zakonu...

DO
doublebubble
16:05 10.08.2010.

Ovo je užasno loš članak! pa dajte napišite jel se djevojčica sama ranila ili ju je netko drugi. Čiji su to roditelji krivi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije