Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rotacija veleposlanika
Povratak na članak

Meta predsjedničinih kritika, Paro karijeru nastavlja u Belgiji

Predsjedničin savjetnik Dario Mihelin odlazi u Kinu, Hrvoje Cvitanović u Tursku, Damir Kušen u Južnu Koreju. Nastupaju nakon ljeta

Komentari 7

Avatar dotur vice
dotur vice
17:02 14.07.2018.

Što veći orjunaš, jugoslavenčina - što više pljuješ po onima koji su ti osigurali ovakav lagodan život, što više omalovažavaš instituciju predsjednika/ce, to bolje napreduješ u karijeri! Da nije tragično bilo bi smiješno! Ali, i to je Hrvatska, jedna jedina i u svijetu jedinstvena. A ovaj, ni kulture ni kućnog odgoja ni škole! Tipični Hrvatski komunjara....

VL
BE
berija
14:14 14.07.2018.

Čekaj, Joško Paro će biti hrvatski veleposlanik u Belgiji? Joško Paro??? Zašto ne Vučić?

VL
BA
bakulušić
15:19 14.07.2018.

Da li Titove slike kupuju sami ili im ministarstvo daje već uokvirene?

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
13:04 15.07.2018.

Tako da je next generation Dean Jovicevih sljedbenika osigurana vazna pozicija lobitanja pri najvaznijim metropolama. Pa netko "nas" mora uvjek raditi protiv Hrvatske, netko nam objasni da to sve zemlje tako rade. Sada bi se ja trebao u Briselu obracati takvom sugoslovenskom stazicevcu kada je u pitanju lobiranje za hrvatske interese. Pa mogu odmah otvoriti nase arhive na raspolaganje opancarima, a mi cemo direkt u blatogradsku ambasadu. Hvala Plenki. Tesko da ces dobiti u buducnosti moj glas.

VL
GV
golub Vaso
19:49 14.07.2018.

odradio je s Langleyem transfer oružja teroristima u Siriju pa je nedodirljiv

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.