Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši predsjednik

Mesić o Nikoliću: Nema političara bez mrlje u biografiji

\'08.11.2011., Slatina - Bivsi predsjednik Stjepan Mesic posjetio je otpustene radnike KIO keramike i pod satorom u sredistu Orahovice s njima razgovarao o rijesenju problema naplate 16 milijuna kuna.
Maja Šantoši/Pixsell
26.05.2012.
u 17:07

– EU je naša sudbina i želja. Vjerujem da će i kod Nikolića prevladati eurospki smjer – kaže Mesić

Hrvatska neće kočiti Crnu Goru na putu prema EU zbog neriješenog graničnog pitanja na Prevlaci, kao što je bilo u slučaju prijepora između Ljubljane i Zagreba, jer privremena granica na Prevlaci dobro funkcionira, rekao je bivši predsjednik Stjepan Mesić danas u Budvi, prenose mediji.

Na pitanje kada se može očekivati trajno rješenje pitanja granice na Prevlaci, Mesić je rekao da će trajno rješenje biti slično sadašnjem jer "ako nešto dobro funkcionira, nema smisla to mijenjati".

Mesić je u Budvi, između ostaloga, kazao kako očekuje da će novi srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić voditi zemlju u smjeru europskih integracija.

– EU je naša sudbina i želja. Vjerujem da će i kod Nikolića prevladati eurospki smjer – kaže Mesić.

Upitan kako komentira Nikolićevu političku prošlost, on je kazao da nema čovjeka bez mrlje u biografiji, a da posebno nema političara bez mrlje u biografiji.

– Tako je i u slučaju s Nikolićem – dodao je Mesić.

Komentara 201

DU
Deleted user
20:10 26.05.2012.

umjesto da se josipović uhvati promicanja hrvatskih interesa i interesa hrvatske ekonomije, on se uhvatio holokausta, pa vergla li vergla, kao da ćemo sutra navaliti na židove e, pravo nam budi, kad vidošević nije valjao

Avatar possibilis
possibilis
10:50 27.05.2012.

Bože pokloni mu munju. I budi precizan.

DU
Deleted user
19:59 26.05.2012.

nikolić je u stvari komad budaletine, ako je izjavio da je vukovar srpski grad, tadić je bio za razliku od njega opak igrač, neš ti ovog našeg smrzle prema tadiću, valja priznati, josipović je glup ka teća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije