Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duševne boli

Mesić Jorasu dužan dvije tisuće eura jer ga je nazvao redikulom

\'17.04.2010, Zagreb; - Stjepan Mesic u  cafe baru Charli u Gajevoj ulici, prko puta hotela Dubrovnik, potpisuje i promovira knjigu o sebi koju je napisao Boris Pavelic. Photo: Goran Jakus/PIXSELL\'
Goran Jakuš/PIXSELL
08.03.2011.
u 16:51

Mesić je 2004., odgovarajući na novinarsko pitanje, izjavio kako je Joras “redikul u nečijoj ulozi”.

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić mora kontroverznom borcu za slovensku granicu Jošku Jorasu platiti dvije tisuće eura zbog duševnih boli, glasi današnja nepravomoćna presuda suda u Kopru. Mesić je još 2004., odgovarajući na novinarsko pitanje, izjavio kako je Joras “redikul u nečijoj ulozi”, nakon što je ovaj još jednom zapriječio put između dva granična prijelaza na Plovaniji kod Umaga.

Joras je prvotno tražio nešto više od 20 tisuća eura, no sud u Kopru mu je dodijelio desetinu traženog iznosa. Inače, Mesić ne priznaje nadležnost koparskog suda za odštetni zahtjev jer, ističe, Joras živi u Hrvatskoj.

Komentara 63

KO
kolovoz
19:59 08.03.2011.

boze moj svako malo pa opet mesic dodje ko vremenska nepogoda-bas je prava medijska napast i posast

OB
-obrisani-
17:06 08.03.2011.

ovaj mesic kupi 2 stana uz pomoc tajanstvenog prijatelja a ovome jorasu nemoze platiti 2.ooo eura svi znamo da je lazov i lopov samo prica viceve i ide na partizanske susrete .....................

DA
damian2
19:05 08.03.2011.

Konacno nesto pametno i od Mesic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije