Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMIO DA JE KIRURG

Mesar (23) i njegova majka cvjećarica 'operirali' ljude usred Beograda. Među žrtvama i Zagrepčanka

operacija
Pixabay
24.05.2021.
u 10:30

Srpski mediji navode i to da je 23-godišnjak ranije operirao u Albaniji i to kad je imao 19-godina.

Srpska policija uhitila je 23-godišnjeg mesara Savu K. i njegovu majku cvjećarku Nelu jer su operirali ljude u improviziranoj operacijskoj sali u Beogradu i to unutar staklene terase. Protiv njih dvoje  podignuta je optužnica za nadriliječništvo. 

Sumnja se da je Sava, lažno se predstavljajući, osakatio desetine ljudi, piše Kurir. Jedna od njegovih žrtvi jest i 33-godišnja Zagrepčanka Katarina Liović koja je došla na korekciju usana, a ostala bez pola usnice. Ona je srpskim medijima rekla da je ovo uopće ne iznenađuje.  

Poznato je i to da je 23-godišnjak ranije operirao u Albaniji i to kad je imao samo 19-godina. U objavljenoj snimci Sava K. se hvali da klinika u kojoj radi nudi tretmane matičnim stanicama i bavi se regenerativnom medicinom. Pretpostavlja se da osoblje te klinike nije imalo nužno medicinsko znanje kao ni dozvole jer bi inače shvatilo da mladić nije liječnik. 

Nakon ''rada'' u Albaniji nastavio je operirati u rodnoj Batajnici u predgrađu Beograda, za što je lažirao diplomu i osobnu iskaznicu. Nakon što se otkrilo kako nije liječnik, cijela obitelj pobjegla je u Beograd, gdje je nastavio s operacijama. 

VIDEO: Skandal u austrijskoj bolnici: Pacijentu amputirali pogrešnu nogu

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar ante433
ante433
12:21 24.05.2021.

Za takve pacijentice i jesu takvi doktori. Podrška mesaru

ĆA
ĆanotaKrljo
11:51 24.05.2021.

Sad mi je jasnije zašto su na Dolcu kobasice iz srbije jeftinije nego kod naših proizvođača !

FR
frižider
13:24 24.05.2021.

Nimalo iznenađena jer svi se u sve kuže. Što manje škole tim pametniji. Svi se kuže u medicinu, sportove, automobile, politiku, arhitekturu ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije