Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI AUTORITET
Povratak na članak

Meron, sudac koji je oslobodio generale, dolazi u Hrvatsku

Predsjedao je i žalbenim vijećem koje je oslobodilo Momčila Perišića

Komentari 19

ST
stefj
10:00 03.07.2014.

Eh, valjda će ga sad naš dragi predsjednik ukoriti kako je mogao osloboditi generale, dok je on tako uspješno skupljao poene u regiji demoralizirajući Hrvatsku naciju i prenoseći svoju "istinu" o Hrvatima kao jedinim krivcima za rat. Oslobađanje generala srušilo mu je kompletnu koncepciju, trebalo mu je skoro 2 godine da krene ponovo istim putem...

VL
ST
stomugromova
08:44 03.07.2014.

To sa Perišićem je bilo na pritisak MI5 da bi Englezi zadovoljili Srbe,kojima su bili sponzori na suđenju.Možete misliti kako je bilo Englezima,koji su nam preko presude Gotovini spremali klopku,kad su čuli oslobađajuću presudu.Sudac Meron se nije impresionirao njihovim podvalama i zato mu svaka čast jer je sačuvao obraz Haškog suda,koji je bio teško uprljan prvostupanjskom presudom generalima iza koje su stajali ponajviše Englezi i njihova tajna služba. Da je Gotovin osuđen,to bi bila izvanredna pozicija za Engleze da još uspore naš put u EU i da još jače rade na "regionu" sa korumpiranim hrvatskim političarima i da nam opet natovare Srbe na leđa u nekakvoj novoj šugoslavenskoj integraciji.

VL
DU
Deleted user
08:32 03.07.2014.

Ovo sa perišićem ti baš i nije trebalo...., ali...., dobro nam došao Theodore...!!!!!!!

VL
Avatar MK
MK
10:08 03.07.2014.

...Dobro nam došao - dobri Čovječe!!! (Perisic je od Merona osloboden jer je "optuzen" za granatiranje Zagreba "to je bio Martic!", obsadu Sarajeva i masakar u Srebrenici "to je bio Mladic!" - vjerojatno Perisic za to zaista nije odgovoran "...da je Perisic bio osuden za agresiju na Hrvatsku - bio bi kriv!". No to upucuje na to kako je tuziteljstvo traljavo radilo, tako da je za Knin bilo tuzbe za "prekomjernog granatiranja" a za Vukovar nije).

VL
Avatar tituš
tituš
13:10 03.07.2014.

kada i gdje dolazi ovaj vitez pravde da mu se naklonimo!

VL
OS
osica
10:38 03.07.2014.

Dobro došli gospodine!

VL
OB
Objektivno...
08:42 03.07.2014.

Bilo bi najpragmatičnije da održa predavanje u Udruzi sudaca. Da im kaže da se ne dopisuju s ljubavnicama i ljubavnicima dok sude.

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
14:20 03.07.2014.

Ako je Theodor Meron predsjedao žalbenim vijećem u slučaju Blaškić, onda sam ja norveški kralj, a Marinko Jurasić je, a ne Neil Armstrong, prvi čovjek koji je zakoračio na mjesec. Vi takozvani "novinari" mi već polako idete na živce kad sustavno i ciklički ponavljate ovu običnu laž, koju je u eter prvi plasirao Anto Nobilo, a koja ima svoju namjeru. Činjenica je da je žalbenim vijećem u slučaju Blaškić predsjedavao Fausto Pocar, a da Theodor Meron s tim vijećem nema nikakve veze. I to bar nije teško provjeriti, četri do pet klikova na službenoj stranici ICTY-a i doći ćete do te informacije.

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
14:35 03.07.2014.

marhaba and shalom, dear sir. beware, do not trust a single word coming from vesna pusic and ivo josipovic. a friendly advice, if i/we may.

VL
KL
klasika
10:18 03.07.2014.

Moja bi mu stara izljubila cipele da ga sretne zbog Ante. Ovo je Židovče pravi ljudina.

VL
Avatar airbizz
airbizz
06:33 04.07.2014.

da je meron kojim slučajem ostavio zatvorene naše generale,da li bi bio i onda svjetski autoritet?

VL
Avatar ukurtapash
ukurtapash
14:32 03.07.2014.

skuzajte, nisan procita sve komentare, ali da li politicki jugoslaveni (jugokomunjare) zajedno sa svojon 'bracon' srbima (opet) cijucu i kmece? kladim se kako je tome tako...

VL
TH
thekurcula
09:07 03.07.2014.

Meron i nije običan sudac tog cirkusa od suda nego mu je supervizor, postavljen da ispravi ako ostale sudije, unatoč dobroj proveri moralnog lika i dela pre postavljanja na funkciju, ipak pogreše i donesu neku odluku koja se ne sviđa osnivačima ovog prekog vojnog tribunala.

VL
TH
thekurcula
09:00 03.07.2014.

Šuška se da će ga dočekati sa Tompsonom i novokomponovanom pesmom Danke Meron.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.