Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plan u 16 točaka
Povratak na članak

Merkel: Želimo brze deportacije

Istovremeno, u Mađarskoj, tamošnja je vojska podigla vojni kamp na granici sa Srbijom i najavila podizanje druge linije zaštitne ograde

Komentari 7

CI
cicibela
13:21 10.02.2017.

Hitno deportirati prije rujanskih izbora, a onda mogu ponovo doći.

VL
BE
Beogradjan
12:41 10.02.2017.

Merkelova je otvorenog srca primala ekonomske (bogatije) migrante koji su medju prvima stigli u Nemačku. Da bi ih što više privukla, snimila je i spotove u kojim se govori o Nemačkoj kao obećanoj zemlji. Danas kada su masovno kernuli i oni sa tanjim džepom, ona pravi planove za deportaciju...

VL
MX
Mister X
15:39 10.02.2017.

Merkel: Želimo brze deportacije, Nabrojite mi po čemu sam ja bolja od Trumpa prema izbjeglicama ?

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:26 10.02.2017.

Najbrze su one deportacije s granice, tako da nikad ne udju u drzavu, medjutim sada Frau Merkel pjeva drugu pjesmicu kada joj je pao rejting i vidi da ce izgubiti izbore, nakon sto je pozvala invaziju islamista iz Azije i Afrike.

VL
TE
TechnoCroat
16:47 10.02.2017.

Jel i jedna od tih 16 točaka "kako pronaći te migrante?"

VL
RA
ranko75
19:05 10.02.2017.

Trebala si misliti dok ti ga nisu usli, a sada kada su ti ga usli, sada oni odlucuju da li ce i kada izizci, budite zadovoljni da vas ne oduce da jedete svinjetinu. Merkelice imam najgore misljenje o tvojoj vladavini. Ti si losa za sve, osim za SAD, i to samo za Obmaninu garnituru.Badava si se trudila, svuda izgubila, a Trump ti nece dozvoliti da mu se ovako ulizes, kao Obmani, Trump ima mnogo ljepsu i mladju zenu, ne igras ni pod razno. Probaj, mozda ce te utjesiti Erdogan, ako mu das opet 3 milijarde eura.

VL
FR
franjo
12:01 11.02.2017.

Trump ne želi muslimane . Merkel ih zvala da bi ih deportirala. Pakt sa Erdoganom , Libijom, žičane ograde u Španjolskim enklavama u Maroku. Koja je razlika između njih?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.