Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RAZARAJUĆA PONAŠANJA POJEDINACA'

Merkel zavapila: Ima razlike u tome hoće li moji roditelji umrijeti s 80 ili s 90 godina

News conference following talks with state leaders at the Chancellery in Berlin
Foto: Bernd Von Jutrczenka/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/6
15.12.2020.
u 12:48

Neki su se odlučili ponašati komotnije zbog činjenice da virus predstavlja veći rizik za starije ljude, kazala je Merkel

Neki ljudi odlučni su dovesti u pitanje mjere koje vrijede u pandemiji koronavirusa u nastojanju da ih zaobiđu, kazala je u utorak njemačka kancelarka Angela Merkel nazvavši takvo ponašanje "razarajućim".

Neki su se odlučili ponašati komotnije zbog činjenice da virus predstavlja veći rizik za starije ljude, kazala je Merkel studentima koji su na on-line forumu razgovarali s kancelarkom. 

Video: Mogu li se simptomi koronavirusa pojaviti i odmah nestati?

"No, ima razlike u tome hoće li moji roditelji umrijeti s 80 ili s 90 godina", dodala je Merkel. "Drugi valovi pandemije obično su i najopasniji", upozorila je kancelarka pozvavši građane da situaciju shvate ozbiljno. 

Komentara 77

Avatar jambo
jambo
13:48 15.12.2020.

Ravnozemljaci kao da ne znaju ni tko su im roditelji, da se maskom stiti druge vise nego sebe, najteze im pada malo discipline, za higijenu nisu nikad ni doznali....

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:17 15.12.2020.

Ajmo sad na stranu Covid , ekonomija , zatvaranje .... Poanta je u ovom : pojedinci se ne pridržavaju mjera reče Merkelica i to je Nijemcima ( bar većini ok ) . Kad je istu stvar prije koji dan izgovorio Jandroković , sva sila se digla na njega jer eto optužuje narod . Kad Milanović nešto kaže opet Hrvati na “zadnje noge “ , kad Škoro nešto kaže .... Uglavnom mi smo “bagra” kojoj ni dragi Bog nemože udovoljiti .

Avatar Foton
Foton
13:38 15.12.2020.

VL komentatori, nepresusan izvor gluposti i zlobe. Merkel glupa, cijepivo nepotrebno, virus ne postoji, Trump je pobjedio, mi suvereni, dolje EU, itd, itd

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije