Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni kontinent
Povratak na članak

Merkel u Africi milijardama eura zaustavlja seobu naroda

U Africi je trenutačno 15 milijuna prognanika iz svojih domova i većina njih želi u Europsku uniju preko “plave grobnice” – Sredozemlja

Komentari 4

AA
aabbcc
19:32 12.10.2016.

Zasto da ne ?, kada su culi da u Njemackoj svako ima kucu, stan, mercedes, tehnologija, masine rade, lagan posao a 3-5 tisuca eura placa. hmm... 6- clanova obitelji i eto ti svaki mjesec bar 20-30 tisuca eura a sve besplatno.

VL
Avatar NeNormalan
NeNormalan
09:05 13.10.2016.

Samo je pitanje vremena kada ćemo se morati početi oružjem braniti od te najezde ili će nas pregaziti

VL
DU
Deleted user
09:17 13.10.2016.

Rečeno onako pučki a opet prilično fino, napokon je i toj bajnoj Merkel Anđi iz guzice došlo u glavu. Jesenti milu bigulicu, koliko puta samo za dvanestak mjeseci i najveći svjetski političarti mogu skočiti sebi u usta! O domaćoj političkoj boraniji" da se i ne govori.

VL
Avatar Oluja95
Oluja95
20:21 12.10.2016.

Istina je da zapadno europske i americke kompanije izvlace resurse, izbjegavaju poreze, prodaju oruzje, upravljaju drogom, onemogucuju razvoj i podrzavaju svaki moguci oblik sujete i iskoristavanja u zemljama Afrike i Bliskog Istoka. A tko kolo vodi? Bankarski lobi, zionisti. Zapadni svijet ima parazitsku vlast, modernu burzoaziju. A sve ove milijarde su ionako 'zaradjene' parazitiranjem. Sada kada im je to doslo na 'naplatu', 'dug' zele podijeliti s ostatkom europe. Znate o cemu govorim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.