Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jubilarni 10. nastup u davosu
Povratak na članak

Merkel se žestoko obračunala s Trumpovim izolacionizmom

Merkel je kazala kako je sadašnji poredak u svijetu pod pritiskom nacionalizama i populizama

Komentari 13

Avatar niwrad
niwrad
19:38 23.01.2019.

Ti si zrela za par dožvotnih robija zbog veleizdaje, ugroze sigurnosti građana i krađe javnog novca za pogodovanje privatnim osobama iz trećih zemalja. I sad si se ti našla pljuvati po nekome tko radi svoj posao. Fuj.

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
20:08 23.01.2019.

su ludo je čitati članke od ova dva politička mrtvaca i krivcima za prljavu europu

VL
AA
aabbcc
21:07 23.01.2019.

Baba nista ne zbori za Engleze, hoce li biti gladni sa onom drugom babom ?

VL
Avatar bokolo
bokolo
23:24 23.01.2019.

Amerika da je brani i placa racune a ona da kupuje gas od Rusije....samo ljevicari imaju takav mozak

VL
DU
Deleted user
03:13 24.01.2019.

Ona se “obračunala ?? Ne može se obračunati niti sa ono malo sive mase šta nosi u toj gadnoj glavurini na ramenima. Gorilla u paklu vječitom, nikada sreće i zadovoljstva nemala, sve najgore joj se obistinilo. Ona i onaj otpadd od Maka-rona su grobari Evropskih naroda i njihove kulture. Nema kazne dovoljno velike za taj dvojac jz pakla.

VL
Avatar Trica
Trica
11:29 24.01.2019.

Čitam komentare od stručnih kritičara i Svjetskih političara, većinskih komentatora na večernjaku, i došao sam do zaključka da bi svi mogli biti u saboru ,po pitanju poznavanja Svjetske politike:)) Gospođa Merkel je za vaš razum neshvatljiva ,jer se ona bavi Svjetskom politikom, a ne partizanima,ustašama i četnicima:)) Evo ja ću sebi prvi dati minus nebi li vam bilo lakše:))

VL
GO
GorenjeHiSense
21:05 23.01.2019.

Fino citat kako mali balkanci uce predsjednicu koju izabrali sebi nijemci....da bi nasa pamet bar pola toliko napravila za lipu nasu koliko su nijemci i njemice napravili za svoju drzavu....Ali neki jos viruju kako bi " prva" njemica morala slusat balkance kako i sta radit... Ipak smo pametniji, pa to zna cili balkan!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.