Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJEČJE TRAUME

Merkel: Ruski vojnici ukrali su mi bicikl dok sam brala borovnice

angela merkel
Reuters/PIXSELL
30.08.2013.
u 18:06

Kancelarka kaže da se često sjeti bicikla koji je morala preboljeti, no da zbog toga ne mrzi ruske vojnike

Njemačka kancelarka Angela Merkel prisjetila se na otvaranju sajma bicikala Eurobike, koji se održava u Friedrichshafenu pokraj Bodenskog jezera, svojih anegdota dok se u bivšem DDR-u vozila na biciklu. Poput traume iz djetinjstva sjeća se događaja kad joj je ukraden omiljeni bicikl.

– Kao djevojka često sam na biciklu odlazila do šumu brati borovnice i gljive. Jednom sam ostavila svoj omiljeni bicikl na rubu šume i krenula po šumske plodove, a kad sam se vratila, bicikla više nije bilo. Ukrali su ga vjerojatno ruski vojnici koji su onuda patrolirali – sjeća se A. Merkel.

Kancelarka kaže da se često sjeti bicikla koji je morala preboljeti, no da zbog toga ne mrzi ruske vojnike.

>> Angela Merkel i njezina prošlost u DDR-u

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije