Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni politički cilj
Povratak na članak

Merkel protjerivanje odbijenih azilanata postavila za nacionalni prioritet

Ono što nam je najvažnije u mjesecima koji dolaze je vraćanje, vraćanje i još jedanput: vraćanje, rekla je Angela Merkel.

Komentari 3

Avatar nekakav
nekakav
12:08 08.02.2017.

znači da će mijenjati zakone. jer sada ne mogu protjerati nikoga koji je zatražio azil, a odbili su ga, ako dolazi iz zemlje u kojoj je rat. uobičajeni obrazac rada merkelice, nikakvih rezultata. stvorila je problem, i sad misli na na njemu profitirati? neće moći, frau...

VL
AA
aabbcc
14:16 08.02.2017.

Markel ne kuzi da je izgubljen rat u Siriji i kao da ce ovi biti ludi, vjerovati nekoj amestiji pa nazad u Siriju.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
07:35 09.02.2017.

sad se vidi koliko je dvolićna i kolikojoj je vlast udarila u glavu .ona koja je pol unije pretvorila u izbjeglićki logor i uniju i njezin aparat iscrpila do maksimuma sad odjednom okreće ploću jer je unijinim građanima dodijalo daa neko odlućuje o njihovoj sudbini i naređivanju koliko ko mora uzet ljudi ..jednom rjećju baj baj merkelice ode ti u oporbu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.