Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka voljna surađivati
Povratak na članak

Merkel početkom svibnja putuje u Moskvu

Nema naznaka da će se ukinuti sankcije zapadnih država protiv Moskve, uvedenih zbog situacije u Ukrajini, no posjet Angele Merkel šalje signal da je Njemačka, najveća sila u Europskoj uniji, voljna surađivati s Kremljem

Komentari 7

RA
ranko75
22:40 16.03.2017.

Ona sluzi globalistima a ne Njemackoj ili EU. Naucila je da izvrsava naredbe Obame, to jest presjednika SAD,koji je isto sluzio globalistima, samo je bio viseg cina od nje. Slikovito receno Obama je bio generalpukovnik, a Merkelica pukovnik. Kako vise nema ko da joj govori sto da radi, ona pokusava da pod kraj karijere nesto ispravi da koliko toliko ublazi otuznu sliku svoje vladavine.

VL
DU
Deleted user
20:10 16.03.2017.

Milijoni Mercedesa,Audija,BMW,VW,cekaju svoje kupce a najveci kupcu na svjetu tih bjesni i skupi limuzina su kupovali Rusi,i na stotine tisuca Njemacki auto-mehanicara koji su se specijalizirali za radna mjesta u Rusiji,jer Njemacka je prodavala sve to Rusiji i odmah slala naknadno i mehanicare u Rusiju,i sve ostale djelove,znaci Njemacka gubi na stotine tisuca milijona eura zbog gluposti,sto su pristali na uvodjnje sankcija Rusima,a to je sve kriva truhla amerika,koja je htjela svoje sve utrpati Rusima,zato veicanstvena gospodja Merkel ide da pokusa spasiti sto se spasiti moze,i uspjece sigurno.

VL
DU
Deleted user
23:47 16.03.2017.

I bolje joj je da ide malo na istocno trziste, jer nikad se ne zna sto ce biti na zapadnom...najnovije su vijesti da se njemacka proizvodnja smanjila za 7%, jer ostale drzave u EU manje kupuju njemacke proizvode...nije valjda da pocinje bojkot

VL
DU
Deleted user
01:43 17.03.2017.

Ide frau Merkel caru Putina da ga moljaka da smanji malo sankcije Njemackoj jer joj poljoprivreda u totalnom rasulu a I da vidi moze li jos koji business otvoriti u Rusiji. To samo balkanska boranija ne smije ni narancine iz Neretve prodati....." Business: 19:49, 24.11.2016: German Investment in Russia to Reach $3.3Bln by Year-End: German investments in the Russian economy could reach up to 3 billion euros ($3.3 billion) by the end of the year. Earlier, the chairman of the German-Russian Chamber of Foreign Trade said that German entrepreneurs are likely to invest almost one billion euros (over $1.1 billion at current exchange rate) in the Russian economy this year."

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:12 17.03.2017.

nijemci su počeli sve više kašljati. sve više otkazanih narudžbi, manje interesa za njemačku strojogradnju. a kinezi popunili sve praznine nakon uvođenja sankcija. sve velike poslove sa državom uzeli stranci i ruska poduzeća. zna se pošto njemica dolazi u rusiju.iju. prije izbora u njemačkoj, ona mora imati neki uspjeh u vanjskoj politici. a to je ipak rusija, jer njemačko-ruski odnosi su kralježnica europe više od 3 stoljeća. da, njemica će kolutati očima kad putin u sobu uvede svog psa, al će se slatko nasmijati u razgovoru. jer će biti ugodan, onaj privat. ovo za van bude ipak odmjereno, bez emocija, kao što ni rus neće odati svoje osjećaje. ali, dogovoriti će se nastavak lijepe suradnje. mercedes otvara tvornicu za više od 1000 radnika u rusiji, ford proširuje kapacitete u tvornici traktora, boxmark nastavlja sa gradnjom tvornice, siemens se nada da bude upao u posao stoljeća brze pruge moskva-kazan, i tako dalje. nije li vam smiješno da todoriću jedini krediti daju rusi? oni isti koji su 'propali'? rusiaj je izašla iz recesije, unatoč sankcijama. povećava proizvodnju svega doma, posebno svinja, goveda, žitarica. još malo i biti će samodostatna. a sad da vidimo kako je danskim austrijskim i ostalim eu stočarima...

VL
ME
Meter
20:21 16.03.2017.

Sposobna kancelarka ne gubi vrijeme i ne lamentira

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.