Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MISTER EUROPA'
Povratak na članak

Merkel je jučer okrunila Macrona vođom Europe

Njemačka kancelarka uručila je prestižnu nagradu Karla Velikog francuskom predsjedniku za doprinos europskom jedinstvu

Komentari 8

DU
Deleted user
10:56 11.05.2018.

E ove dvije mustre su uspjele nešto što baš i nije bilo lako. Napraviti od mirne europe bejrut osamdesetih. Što bi muslimani rekli e vala mašala.

VL
Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
09:46 11.05.2018.

Ljubitelj baba, vidi se da istinski uživa u ovom trenutku. Draže mu je njihovo društvo od ove medalje

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:04 11.05.2018.

ni macron ni merkelica nemaju podršku naroda za to što rade. oni izbore dobivaju zbog medijske slike kojom se uljepšava stvarno stanje. a koje pak nije blistavo. veliki naslovi o manjku radne snage u njemačkoj ,sad i u poljskoj, su lijepi mamac za mazati oči. odite u italiju, pa da vidite da vas pokradu ako samo pogled skrenete, kolko ima lopova i sirotinje. grčka, španjolska, sve isto. portugal? također. zanimljivo da unatoč silnim tisućama milijardi jeftinog novca kojeg su banke upumpale u život (otkud njima tolke milijarde, zapitao bi se naš čitatelj...) nema realnog gospodarskog rasta, sav rast se ogleda u burzovnim indeksima, pretvaranima u iznose novca, pa se stječe dojam da nešto raste. taj kup niti ste vidjeli prije niti sad, pa je jako teško uvjeriti nekog da je kup veći nego je bio prije. ajd vi gazdi recite da ste iskopali 200 kubika zemlje, a on vidi i dalje istu grabicu od prošlog tjedna. macron je šminker, nema tu kruha ni rezultata. da, ima banke i medije, ap će radnička prava skresati i privremeno poboljšati pokazatelje gospodarstva, koji su pak uvijek bili na razini procjena, ne stvarnih mjerljivih vrijednosti.

VL
Avatar reference
reference
13:15 11.05.2018.

"Merkel je jučer okrunila Macrona vođom Europe"......ahahaa, da Merkel okrunila Macrona. pa sto ako ja ne zelim da je on "moj" vodja. ova EU se sve vise pretvara u Sovjetski Savez, oni ko i politburo u moskvi , birani nini od koga, biraju sami sebe, dodjeluju titule i polozaje sami sebi, nikome ne odgovaraju. ja mislim da se Staljin smjeska u grobu, dobio je nasljednike.

VL
Avatar southman
southman
08:41 11.05.2018.

Bezveznjaci !

VL
DU
Deleted user
10:43 11.05.2018.

Pusićka me uvjerava da bi ona Sebastianu Kurzu uručila nagradu Karla Velikog

VL
FR
franjo
18:21 11.05.2018.

Poslije Merkel može za EU samo biti bolje.

VL
ZH
zhecko
13:01 13.05.2018.

Još malo, pa Zbogom Mutti!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.