Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Telefonski razgovarali
Povratak na članak

Merkel i Trump zabrinuti zbog Sirije: 'Rusija je pozvana da spriječi eskalaciju'

Merkel je zabrinutost zbog situacije u sjevernoj sirijskoj pokrajini Idlib izrazila i tijekom sastanka s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom prije nešto više od tjedan dana

Komentari 4

ST
stomugromova
08:32 28.08.2018.

Oni jedino mogu biti zabnrinuti za sigurnost svojih terorista koje uzgajaju u Siriji,Iraku i cijelom svijetu .Popeli su se svima na glavu i uskoro će se cijeli svijet dignuti protiv IV Reicha.

VL
LI
Liberdad
09:19 28.08.2018.

Koji licemjeri! Što bi oni radili da jednu njihovu pokrajinu okupiraju naoružani teroristi sa svih strana svijeta. U Idlibu ima čak i kineskih Ujgura. Te terorističke frakcije stalno se međusobno kolju i maltretiraju civilno stanovništvo. I po njima bi trebalo održati taj status quo zauvijek. U Idlibu je situacija nešto kao u Libijij. Sirijske vlasti moraju riješiti tu terorističku enklavu i tu nema nikavog izbora.

VL
ZA
Zapadnjak
10:36 28.08.2018.

otkad je turska intervenirala u idlibu, svaki razuman otpor je tamo skrsen i ustupio mjesto nerazumnom dzihadu, drugim rijecima u idlibu se tuku turska i njihovi dzihadisti, uglavnom stovatelji dzihadisticke ideologije muslimanskog bratstva s jedne i assad, hezbollah, iran s druge, drugim rijecima jedni teroristi protiv drugih terorista, jedina zabrinutost merkel i trumpa koja ima smisla je ona za civile...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.