Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ZA MERKEL I PUTINA
Povratak na članak

Projekt zbog kojeg su se žarila geopolitička pitanja u Europi: Završila je izgradnja Sjevernog toka 2

Plinovod kojim će Rusi isporučivati plin Njemačkoj dugo je bilo jedno od gorućih geopolitičkih pitanja u Europi, a protivili su mu se SAD, Ukrajina, Poljska, ali i Hrvatska

Komentari 16

PA
pan-am
18:33 10.09.2021.

Dokaz da SAD gubi polako utjecaj na globalnoj sceni, samo se bojim da će u slobodnom padu povuć cijeli svijet za sobom, a sami znamo kamo u globalnu katastrofu...

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
18:17 10.09.2021.

I Hrvatska proti, a zasto ? Njemci to trebaju, jel industrija ili narod, i da plin je jeftiniji nego da ide preko nekih drzava koje ocu profit imati, a Hrvatska protiv, da vi ocete vise platiti za plin, nije problem SAD kupuje plin iz Rusije moze se vama prodati skuplije.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
18:33 10.09.2021.

Ja sam pisao prije tri dana da je Sjeverni tok gotov.Pisao sam kod nas mediji pisali gluposti i TV .Njemci gledaju svog interesa i rade za svoj narod Dobit ce dosta jeefiniji plin i prodavat ce ga dalje.Inace kubni metar kosta 650 dolara..Ovdje u Rusiji radi blizu 7 tisuca njemacki firmi.Zatim Austrija Italija Spanija okrecu se ka rusiji..Ko zeli Americki plin iz skrljaka nek kupuje izvolite domaci Amerikanci..Jeli kod nas pojfeftinija plin dali netko zna..Zatim s juzne strane Turski tok vec je usao u Madarsku za Austriju Italiju.Nas zaobislo izvisili smo..Kao sto smo izgubili Sirijska naftna polja i Sibirske bjele noci.Radi se o milijardan izgubljenim. Tamo se nikad vratit necemo..Treba pitat Vesnu Pusic pametnu.Zato narod napusta zemlju.Placamo ceh ulizivanja amerin a oni ce nam i dalje trpat svoj skupi plin..

VL
ES
esvrbin
18:42 10.09.2021.

"a protivili su mu se SAD, Ukrajina, Poljska, ali i Hrvatska" e jesmo sila

VL
Avatar Durdubak
Durdubak
19:22 10.09.2021.

Evo Rusi se usrali zbog vas...hahaha..

VL
Avatar southman
southman
19:13 10.09.2021.

Nikad jadnija SAD

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
19:07 10.09.2021.

Ameri izgubili utakmicu teski poraz.Biljexe poraz za porazom strava.Ja sam davno pisa o tome medutim domaci amerikanci nisu virovali.Vidite sad .To je realnos ne ba,ba, ba ba.Sta nase novine pisu zaboravi. Gluposti pisali Ameri izgubili Rat u Afganis Siriji sad Sjeverni tok strava. Al ce bit blejanja sad.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.