Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORAZUM O KLIMI
Povratak na članak

Obama: Ovo je najbolja šansa za spas planete

"Današnjim usvajanjem sporazuma o klimi globalna zajednica se po prvi put obvezala na borbu protiv globalnih klimatskih promjena", kazala je Merkel u Berlinu.

Komentari 5

CA
campa
10:16 13.12.2015.

Koje licemjerje.Iz iskustva znamo pračenjem sličnih sastanaka da se nitko neče pridržavati dogovorenog pogotovo ne oni koji najviše zagađuju i uništavaju planetu

VL
BD
bozidar.dolenec
09:57 13.12.2015.

Čim se ovak lepo smijulje je mam jasno da s toga nebu nikaj.

VL
Avatar Futuregzaktni
Futuregzaktni
08:51 13.12.2015.

Citajuci ovaj clanak, suza je iz oka kanula.

VL
ST
stankolazic21
11:06 13.12.2015.

Pa Obama se smeje na to sve. USA je najveci zagadjivac planete.

VL
Avatar comparator
comparator
10:15 13.12.2015.

Ovaj sporazum je deklarativan i svatko tko se ne slaže s nastojanjima kojima teži sam skup nije u pravu ali su rezultati minimalni . Nema garancija koje bi osigurale provođenje zaključaka . Ostaju samo ovakve slikice za uspomenu i digitalnuu pohranu koje se u trenucima političkih kampanja koriste za zavaravanja naivnih masa koje su zaluđene lijepim riječima svojih idola. Procesi ekonomije i prirodnih ciklusa mogu se zamagliti ali ne i prekinuti. Stvarni ciklusi događaju se ipak radi promjene života uzrokovanih tehničkim i znanstvenim promjenama i posljedicama koje su međusobno ovisne. Sama politička elita ne utječe bitno na tijek povijesti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.