Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Juncker
Povratak na članak

Merkel Cameronu: Narušavate duh EU

Juncker pijandura, piše Sunday Times, a tabloid The Sun ocrnio ga je kao nacista jer su mu otac i djed bili na Hitlerovoj strani

Komentari 13

AF
afer
07:21 11.06.2014.

Englezi i u Velikoj Britaniji nisu više oni koji diktiraju tempo - a sve zbog svoje gluposti nametanja mišljenja i stavova drugima, Viktorijansko doba je svršilo prije 150 godina, netko im to treba i kazati.

VL
Avatar tajar
tajar
20:57 10.06.2014.

Vidi se da Merkel i Cameron teško održavaju ravnotežu u tom kaiću!

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
07:38 11.06.2014.

noemy-no - pišeš gluposti !! Njemačka je EU lokomotiva,samo je Njemcima puna kapa ustupaka Englezima,koji bi samo praznili i praznili.Ionako imaju povlašteni status da svake godine uplaćuju sve manje i manje,a htjeli bi imati upliv u najmanju ruku kao Njemačka.Tkoo će to normalan dozvoliti ? Davno bi Englezi izašli iz EU kad bi im se isplatilo,no benificije koje muzu iz EU,daleko su veće od ustupaka.Ovo je samo još jedan njihov pokušaj da izvuku korist.Koja je uopće realna snaga britanskog gospodarstva ?? Mešetarenje na tržištima kapitala i ratovanje po svijetu radi pljačke,a položaj u EU im je barem 2 x jači no što im objektivno vrijedi snaga gospodarstva.Kad već pljuješ po Njemačkoj i Njemcima,kako to da nisi komentirala najnoviji hit u Londonu,a to je izgradnja ograde sa šiljcima koji dijele bogate od siromašnijih četvrti.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
07:44 11.06.2014.

Upravo su Englezi ti koji guraju američki neoliberalni korporativni model upravljanja državom i EU.pa nije uzalud glavna adresa Rothschilda londonski City,a i njegov čovjek koji širi takvu ideologiju,preko nevladinog sektora Šoroš, agent je Londona.Tako da noemy-no puca na krivu metu.Nijee teško mrziti Njemce jer su daleko najnapredniji.To je kultura rada i prosperiteta i u Njemačkoj se još uvijek jako dobro živi u usporedbi sa drugim državama. Kad se Njemce želi zaustaviti,onda se iz ladica opet vade optužbe o fašizmu iako njega ima najmanje u Njemačkoj.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:06 11.06.2014.

Gospođo Merkel, uzmite sidro i riješite nas ovog gusarskog kapetana.

VL
XA
xaron
19:38 11.06.2014.

Cameron prijeti da će napustiti EU, a u isto vrijeme Škotska prijeti da će napustiti UK i Camerona. Problem sa Cameronom je šta on nezna dali je premijer Velike Britanije ili Male Britanije (bez Škotske ), tako da je teškoo reci dali je Cameron samo zbunjen ili ono drugo.

VL
L0
luena 01
20:31 10.06.2014.

Ma ako je i od Merkel previse je ,ona gura njemacke politicare gdje god stigne... kako je Junker rekao .nase je ,moje je da radim-o u interesu njemacke,a sto je sa drugim clanicama EU ,one su tamo samo da placaju clanstvo ili sto ?. EU bi morala biti trasparentnija u svemu pa tako interese svih zemalja postivati a ne samo onih izabranih (velikih)...Tko ce zamjeniti Baroso trebali bi sefovi 28 zemalja clanica EU odluciti a ne samo Merkel ili Cameron kojem ionako sve smeta ...

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
21:20 16.06.2014.

glogovi kolci za eu su pripremljeni , samo je pitanje tko će zabiti prvi...

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
21:25 10.06.2014.

EU treba svesti samo na zajednicko trziste pod strogom kontrolom, ne da veliki tlace male. Otkad smo usli u EU ekonomija nam je komplet kolonizirana, uvoz se povecao za 80 posto, strucnjaci su rekli da uvozimo toliko hrane da bi mogli da je izvozimo, a nasa zemlja ima potencijal da proizvede i prehrani 25 miliona stanovnika. Uvozimo godisnje 2 miliarde dolara hrane, i to sve placamo u stranim valutama, sami sebi jamu kopamo, nije ni cudo da zemlja tone u ponor. Unistili su nam cijelo domace gospodarstvo, ugusili domace proizvodjace, uvozimo na tone mesa, jaja, voca i povrca, sve to sto mozemo na kvintale sami i proizvesti. Taj EU Parlamenat ne sluzi nicemu, to treba pod hitno eliminirati, miliarde trosimo na njihove dijamantske plate, ne bezbojne likove koji nemaju apsolutno nikakvu moc da odluce bilo sta, i ne daj Boze da imaju. Drzavama treba vratiti suverenitet, demokraciju i slobodu narodima, monetarni suverenitet, i sve to sto su oduzeli narodima. U EU zapovjedaju 3-4 zemlje, njihove Lobby, ogromne firme i korporacije, a svi ostali rade za njih. Super moderni konc logor kako su rekli neki intelektualci. Ziva istina.

VL
Avatar DonLon
DonLon
20:14 10.06.2014.

EU treba reformirati, kako bi prestali biti klub prijatelja koji sami sebi slazu pozicije i ovlasti bez ikakve kontrole. Zasto bi oni koji ih placaju morali tolerirati njihove ekscese? Ja sam u svakom slucaju za EU, ali neke stvari trebaba mijenjati. Ako se pod "duhom EU" smatraju ova pretjerivanja i nedemokratska raspodjela pozicija, onda treba mijenjati tog "duha". I to pod hitno.

VL
Avatar noemy-no
noemy-no
20:49 10.06.2014.

Merkelica nije ni do koljena Britanskom Premijeru Cameronu, ozbiljnom Premijeru koji misli na svoj narod. Kad bi svi bili upola kao on, ne bi imali kaos po Europi u svim drzavama, izgladnjelo pucanstvo, milione nezaposlenih, crnu mizeriju, bune i strajkove po ulicama. O kakvom Europskom duhu prica ova zena. Kako ih nije sram, unistili su Grcku, kolijevku demokracije, 7000 suicida su isprovocirali, i nitko neodgovara za zlocin, 3,5 tisuca u Italiji, milione gradjana po ulicama, strajkove na sve strane. Fanatici EU zele nasilu da spandjaju 500 miliona gradjana pod jedan sator, kulture koje nemaju nista zajednicko, niti se razumiju, niti pricaju isti jezik, niti vole iste stvari, niti slusaju istu muziku, niti jedu istu hranu, nista nisu naucili iz povijesti, a imaju 2 Svjetska rata iza ledja, Njemacka in primis.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.