Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ih ozlijedio

Mercedesom vozio u krivom smjeru pa naletio na motocikliste

prometna nesreća,Rijeka,motocikl,mercedes
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
07.07.2014.
u 23:29

Nakon što ih je udario Mercedes, motociklisti su pali na tlo, otklizali te silovito udarili u odbojnik.

Dvojica motociklista iz Belgije teško su ozlijeđeni nakon što je na njih danas oko 13 sati na riječkoj obilaznici naletio Mercedes koji je vozio u suprotnom smjeru. Vozilom riječkih registracija upravljao je 74-godišnjak, a s dvojcem je u grupi bio i treći motociklist koji je također vozio motocikl BMW. Srećom, on je izbjegao nesreću, javlja Novi list.

Nakon što ih je udario Mercedes, motociklisti su pali na tlo, otklizali te silovito udarili u odbojnik. Mjesto nesreće bilo je puno tragova krvi i tkiva što svjedoči o teškim ozljedama Belgijanaca. Pomoć im je pružila hitna pomoć koja ih je odvela na KBC Sušak.

Okolnosti u kojima se zbila nesreća, kao i zbog čega je 74-godišnjak prometovao u suprotnom smjeru od dozvoljenog, još se istražuju. Policija je vozača odvela u postaju Prometne policije. Očekuje se da će protiv njega biti podnijeta prijava zbog vožnje u nedozvoljenom smjeru te izazivanja prometne nesreće.

>>Pijana vozačica zabila se u motocikl, dvoje teže ozlijeđenih

Komentara 2

MK
MKGRA
09:46 08.07.2014.

svima preko 70 godina više ne produljivati vozačke

TP
Tihomir Prdež
10:01 08.07.2014.

Čemu boldano BMW?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije