Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šaketanje

Mercedesom projurio kroz selo 170 km/h pa šakom udario policajca

\'policija1_Pixsell_Crn_09031\'
Ilustracija
07.04.2011.
u 13:29

Šaku u glavu dobio je još jedan policijski službenik na dužnosti, i to u Sinju, kada je intervenirao zbog narušavanja javnog reda i mira

Nije lako čuvati javni red i mir, uvjerila su se dvojica policajaca na širem splitskom području koji su obavljajući dužnost fizički napadnuti.

Prvi se incident dogodio u Imotskom. Davor D. (28) u ponedjeljak je kroz Glavinu Donju jurio u Mercedesu 170 kilometara na sat i nije se obazirao na pokušaj zaustavljanja prometne policije. Stigli su ga i zaustavili u Imotskom. Odbio je pokazati dokumente, vrijeđao je i psovao. Jednog je policajaca udario šakom u prsa i opet pobjegao. Pronašli su ga sutradan, uhitili i kazneno prijavili za napad na službenu osobu.

Damir L. iz Suhača kod Sinja također je kazneno prijavljen nakon što je šakom u glavu udario policajca na intervenciji. Prvo je ometao javni red i mir, a kada su ga policajci pokušali smiriti, fizički je nasrnuo na jednog od njih.

Ključne riječi

Komentara 12

MM
Mladen Miletić
15:39 07.04.2011.

u ponedjeljak je kroz Glavinu Donju jurio u Mercedesu 170 kilometara na sat i nije se obazirao na pokušaj zaustavljanja prometne policije. Stigli su ga, zahvaljujuči pravim automobilom i brzinom od 240 na sat .

MM
Mladen Miletić
15:44 07.04.2011.

Odbio je pokazati dokumente, vrijeđao je i psovao. Jednog je policajaca udario šakom u prsa i opet pobjegao.. kada bi čuli njegovu istinu vidjeli bi da se razlikuje od ove utužbene \"službene\" za 170% ! Vjerovatno sve snimaju kao uu Americi pa nema toliko podvala pardon \"drugih\" istina ..

MO
moshmislit
14:41 07.04.2011.

umjesto da su ubili boga u takvom primitivcu sad su našli postupati po svojim ovlaštenjima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije