Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispred bolnice
Povratak na članak

Mercedesom na pješačkom prijelazu naletio na troje pješaka

U Šibeniku, u Ulici A. Šupuka, kod ulaza u šibensku bolnicu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno troje pješaka

Komentari 5

Avatar bodavica
bodavica
22:16 08.02.2013.

interesira me zašto je prekrivena reg.tablica ili je frajer iz viših slojeva ovog jadnog društva pa ga se ne smije otkriti.Ovo je samo dokaz jada i bijede društva u kojem živimo,jer da je to napravio neki smrtnik onda bi bio objelodanjen a ovako????????

VL
DU
Dudek
21:20 08.02.2013.

Nije na pješake naletio Mercedes. Nego vozač Mercedesa.

VL
DU
Deleted user
22:01 08.02.2013.

a možda čovjek vozi i bicikl marke ROG pa je osim što je vozač mercedesa i vozač ROG-a...

VL
TO
Toni50
22:31 08.02.2013.

Ovo se ne uspoređuje sa Čačićem .. Ovo je za kazniti sa 2 godine obvezno.. To je isto kao da je išao na nogostup i gazio ljude. Piješački prelaz je crveno za vozača ako su piješaci i blizu ako ni ne pomišljaju da če preči i to na zebri 3 pa ih nevidi ! Ako nije pijan ili drogiran onda još gore onda je lud !!!

VL
MO
mojzagi
20:27 09.02.2013.

To su oni tupavci sa misljenjem ( ako uopce ) pa kud ides sto nevidis mercedes?+*´°-'# ili sa kupljenim ispitom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.