Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Blindiranim mercedesima vlast se štiti od vlastitih utvara

Od koga bi prijetila opasnost Plenkoviću i drugim dužnosnicima? Iskustva od 1990. do danas kažu – ni od koga.

Komentari 12

AM
AMD------------------------
18:00 09.12.2017.

kada bi hrvatski gradjani po irskoj,njemackoj itd radili kao hrvatske vlade ,nigdje posla dobili nebi.

VL
DU
Deleted user
04:06 10.12.2017.

Standardna gomila baljezgarija u tekstu. Kao i obično. A najveća balegarija..."kako se sad osjećaju oni mrze RH i žale za jugom". E pa gos Ivkošiću, jedino za čim vi možete žaliti je zdravi razum. Ne sviđa vam se mamić i šuker, a svesrdno podržavate "domoljube" iz hdz-a koji ih pokrivaju, predsjednicu koju je financirao. Kao prvo, ne postoji bivša država, sve je to ista država sa istim političarima, sa istim narodom, sa istim mentalnim sklopom, sa istim Ivkošićem. Božić se slavio i onda, nitko nije završio u zatvoru zbog tog. Ali laži su ostale iste. Laži kakve vi tu prodajete, iste su kao i onda. Kuća je ostala ista, problemi su ostali isti, čak i veći, a vi se silno trudite ju prefarbati i prodati kao nešto skroz novo i drugo...Ne Ivkošiću, to je i dalje klimava straćara puna lopova, pokvarenjaka, uhljeba, nesposobnjakovića koji se mogu svesti na jedan nazivnik...domoljubi. Isti su "domoljubi" tada bili, a isti su i sada. Uključujući i vas. A vi i dalje mislite, ili želite da drugi misle kako je dovoljno samo prefarbati trule i trošne zidove, objesiti križ i problem rješen. Prejadno. Ono što zbilja treba jest lustrirati takvo stanje uma.

VL
KO
kordunmoj75
05:12 10.12.2017.

Premijeru,presjednici,i ostalima iz vlade prjeti gladni narod Hrvatske,koji je za vrjeme Tita i njegove vlasti,bio sit,dok danas jedva da 30% pucanstva Hrvatske moze sebi priskrbiti "curku" za Bozic,a da za nju ne digne krediti,a dalje ne kometiram ovaj glupi clanak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.