Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVCI

Mercedes motociklu oduzeo prednost - motociklist ozlijeđen

motociklist
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.04.2010.
u 20:34

Motociklist je udario u zadnji dio mercedesa i pao na asfalt pri čemu se teško ozlijedio.

U prometnoj nesreći što se dogodila danas oko 19 sati na južnoj vinkovačkoj obilaznici na odvojku prema Ulici Kardinala Stepinca teško je ozlijeđen vozač motocikla kawasaki Goran K. (26) iz Jarmine nakon što se sudario s osobnim automobilom mercedes vinkovačkih oznaka.

Mercedes kojim je upravljao Stjepan P. (39) iz Vinkovaca i kojemu je izmjereno 1,29 promila alkohola u krvi, išao je iz smjera Ivankova i kod skretanja ulijevo prema Stepinčevoj oduzeo je prednost motociklu koji je dolazio iz suprotnog smjera.

Motociklist je udario u zadnji dio mercedesa i pao na asfalt pri čemu se teško ozlijedio i hitnom je prevezen u vinkovačku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć, ali se liječnici još ne žele upuštati u prognoze o težini ozljeda. Protiv vozača mercedesa slijedi kaznena prijava.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije