Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvezao je u smrt

Mercedes letio zrakom, poginula vozačeva žena

nesreća
Foto: PU požeško-slavonska
1/3
24.08.2015.
u 12:53

Vozač je završio u bolnici gdje je operiran, a zaradio je i kaznenu prijavu

Putnica (53) iz Mercedesa požeške registracije poginula je u teškoj prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 19 sati dogodila u Ćosincu pokraj Požege.

Nesreću je prouzročio njezin muž, 58-godišnji vozač koji je s 0,53 promila alkohola u krvi, vjerojatno zbog velike brzine, izgubio nadzor nad vozilom. Zbog zanošenja došlo je do silovitog udarca u most, a potom i do doslovnog letenja zrakom i prevrtanja auta.

Nakon slijetanja u putni kanal, vozilo se ponovno odbacilo u zrak i zaustavilo u dvorištu obiteljske kuće, gdje je udarilo u bunar. Vozač je završio u bolnici gdje je operiran, a zaradio je i kaznenu prijavu.

>> Mopedom na pješačkom prijelazu usmrtio 72-godišnjakinju

Komentara 8

MX
Mister X
12:59 24.08.2015.

Mercedes letio zrakom, poginula vozačeva žena... Automobili nisu predvidjeni za letove ( Kao i zrakoplovi i oni ne lete nego plove zrakom !) Ptice lete jer mašu krilima !

FR
franjom18
15:03 24.08.2015.

ovo malo alkohola nije krivo za udes! taj je auto zvijer u krivim rukama i treba ga znati voziti, zadnja vuca, kad s zaljulja zbog ceste ne smije se ga ispravljati volanom, vec pustiti da sam odradi, a eto na zalost i smrt, osobe!

Avatar bezpredaje
bezpredaje
13:15 24.08.2015.

Kvaternik? Šta ti imaš reći na ovu užasnu vest?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije