Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE AUTENTIČAN

Menadžer 'Savanove' o detalju sa snimke na kojoj je Periš: Naše kamere ne snimaju zvuk

Nestali.hr/YouTube screenshot
18.01.2022.
u 10:13

Na stranici 'Nestali Matej Periš' napisali su kako se radi o ''možda najvećem detalju koji je svima promaknuo'' te su napomenuli da se obrati pozornost na devetu sekundu snimke

Zvuk sa snimke na kojoj se nestali 27-godišnjak Matej Periš spušta po stepenicama u smjeru restorana Savanove je nije autentičan, javlja Index

Kratko je to potvrdio i menadžer Savanove Ljubomir Ilić

- Naše nadzorne kamere koje su postavljene izvan lokala nemaju zvuk, odnosno ne snimaju zvuk - objasnio je. 

Podsjetimo, na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojoj je zadnji put snimljen nestali Periš, a u fokus javnosti stavljen je zvučni dio tog zapisa. Na stranici 'Nestali Matej Periš' napisali su kako se radi o ''možda najvećem detalju koji je svima promaknuo'' te su napomenuli da se obrati pozornost na devetu sekundu snimke na kojoj se čuje zvuk nepoznate osobe. 

I srpska i hrvatska policija ne smatraju kako je nestanak Mateja Periša kazneno djelo, niti imaju za to ikakve indicije ili osobe koje bi mogle biti osumnjičene. 

Potraga se nastavlja za Matejem koji je nestao na Staru godinu u rano jutro, no od prošlotjedne pressice hrvatske i srpske policije javnosti nije otkriveno puno novih informacija. 

Komentara 1

IP
ipsisimus
22:35 18.01.2022.

Muljate. Kako ne rade video-nadzor u Gotiku, kada ovdje rade u trafikama i pekarnicama. Još klub za dubok džep. Sa eminentnim izbacivačima (vođe navijača) i konobarima i sponzorušama na koje su se stranci već nebrojeno puta žalili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije