Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagiranje

Menadžer: Mladen Barišić se brani iznoseći laži o Thompsonu

thompson
Nino Strmotić/Pixsell
21.01.2011.
u 16:53

- Okrivljenik Mladen Barišić ima se pravo braniti na način na koji smatra da je za njega najpogodniji pa mu je, tako, dopušteno i lagati – piše Z. Barišić

Marko Perković se kao svjedok odazvao pozivu USKOK-a te je time ispunio svoju građansku i zakonsku obvezu. S obzirom na to da je istraga tajna, nije mu dopušteno govoriti o svjedočenju ni sadržaju njegova iskaza, piše u priopćenju Thompsonova menadžera Zdravka Barišića. On tvrdi da navodi o tome da je Thompsonu isplaćeno 515.000 eura da ne pjeva nemaju veze sa stvarnošću te da su potpuna i proizvoljna izmišljotina.

– Okrivljenik Mladen Barišić ima se pravo braniti na način na koji smatra da je za njega najpogodniji pa mu je, tako, dopušteno i lagati – piše Zdravko Barišić. On napominje da je istraga tajna te da je riječ o zlouporabi položaja osoba iz istrage koje su medijima otkrile iskaz Mladena Barišića.

Priopćenje Thompsonova menadžera u cijelosti pročitajte ovdje.

Komentara 374

DA
danac
19:40 21.01.2011.

MA NIJE TO JANEZ,TO NEKI BOSANSKI ILI TROFAZNI ISCIDAK.JANEZI NEMAJU VREMENA ZA OVE GLUPOSTI

DU
Deleted user
20:03 21.01.2011.

\"EUJanez\" jel to neki početak vica o Muji i Hsi u sloveniji?

AN
ana1
01:25 22.01.2011.

Volim čitati glupe komentare koji nemaju nikakve veze sa člankom koji bi trebalo komentirati:Zanima me samo da li ste gospodo pročitali gore navedeno štivo ili niste? ako niste dobro pročitajte pa onda komentirajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije