Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za pomoć djeci
Povratak na članak

Melania predstavila novi projekt, a suprug Donald ju je ljubio i grlio

Cilj inicijative "Be Best" (Budi najbolji/a) je promocija zdravog življenja, korištenje društvenih mreža na pozitivan način i borba protiv zloupotrebe opojnih droga, naglasila je supruga američkog predsjednika.

Komentari 7

Avatar sindarela
sindarela
05:53 08.05.2018.

Koliko para je pala

VL
MA
Marsijanac
01:02 08.05.2018.

Washington Post, cio-komi-lib-demoNkratsko sra***

VL
MA
Marsijanac
01:02 08.05.2018.

Washington Post, cio-komi-lib-demoNkratsko sra***

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
23:29 07.05.2018.

Kad to " Večernji list " nije uradio,da to uradim ja... Na današnji dan rođen je najveći sin sa ovih prostora,čije ime i danas kruži svijetom kao jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih ljudi prošlog stoljeća,borac protiv fašizma i jedini predsjednik koji je kao direktni učesnik drugog svjetskog rata bio ranjavan Josip Broz Tito... Slava ti maršalu !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.