Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na jugu Meksika

Četrnaest mrtvih u pucnjavama tijekom borbe pijetlova i nakon nogometne utakmice

policija, Meksiko
Ilustracija: Reuters/Pixsell
09.11.2015.
u 23:17

Država Guerrero je redovito poprište sukoba kriminalnih banda radi kontrole ruta za krijumčarenje droge.

Najmanje četrnaest osoba je ubijeno proteklog vikenda na jugu Meksika u dvjema pucnjavama koje su se dogodile tijekom borbe pijetlova i nakon nogometne utakmice, doznaje se od policije.

U pucnjavi tijekom borbe pijetlova u nedjelju navečer u Cuajinicuilapi, u državi Guerreru, život je izgubilo barem deset ljudi, među kojima i jedan dvanaestogodišnjak, rekao je za AFP službeni izvor koji je htio ostati anoniman.

Sukobile su se dvije suparničke bande iz još nepoznata razloga, dodaje taj izvor.

Ranjeni u toj pucnjavi primljeni su u bolnicu, a trupla nekih žrtava "odnijeli su članovi njihovih obitelji prije dolaska policije".

Među žrtvama, koje su bile stare između 26 i 50 godina, je i jedna žena, navodi isti izvor.

Nešto ranije, četiri su osobe poginule, a tri su ranjene nakon amaterske nogometne utakmice u okolici Acapulca. Napad se dogodio po danu dok su se igrači odmarali nakon utakmice. Policija je na mjestu napada pronašla čahure iz jurišne puške AR-15.

U tom gradu na pacifičkoj obali po službenim je podacima od siječnja do svibnja ubijeno barem 336 ljudi, što je za 42 posto više nego lani u istom razdoblju pa je tako Acapulco prvi po kriminalu u Meksiku.

Država Guerrero je redovito poprište sukoba kriminalnih banda radi kontrole ruta za krijumčarenje droge. 

>> U pucnjavi u njujorškom metrou jedna osoba ubijena, dvojica ranjena 

>> Zadranina (22) odbila 15 godina starija djevojka, a on iz pištolja pucao u strop

Komentara 1

NO
nogogaz
12:57 14.11.2015.

pa ljudi moji, koji pjetlovi? nemojte se pravit večim budalama nego što jeste. Utakmica pjetlova.. bojevi pjetlova.... vatreni kontra pjetlova...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije