Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavonski Brod

Mega bikers susreti okupit će i ove godine više tisuća zaljubljenika u snažne i brze motore

Mega Bikers susret
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/4
30.04.2014.
u 17:55

Moto klub "Brod" u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Slavonskim Brodom i ove godine, po jedanaesti put nastavlja tradiciju organiziranja glazbeno-sportskog spektakla pod nazivom "Mega bikers susreti" koji će se održati 9. i 10. svibnja

Moto klub "Brod" u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Slavonskim Brodom i ove godine, po jedanaesti put nastavlja tradiciju organiziranja velikog glazbeno-sportskog spektakla pod nazivom "Mega bikers susreti" koji će se održati 9. i 10.svibnja na terenima Sportsko-rekreacijskog centra "Poloj".

Iz godine u godinu organizatori se trude da posjetiteljima osiguraju što bolji i raznovrsniji program, pa je za ovogodišnje susrete na velikoj glazbenoj pozornici, koja će biti postavljena na riječnoj plaži uz Savu, najavljeno čak 13 rock bendova.

Sportski dio programa, tradicionalna "Utrka ubrzanja" biti će održana drugi dan susreta, u subotu na Zapadnoj veznoj cesti. Od ove godine Hrvatski motociklistički savez utrku je i službeno uveo u državno prvenstvo. Subota je predviđena i za veliki moto-defile ulicama grada, a u večernjim satima tijekom obije večeri posjetitelje očekuju rock koncerti.

Kao zvijezde večeri u petak će nastupati Psihomodopop, a u subotu Željko Bebek. Velik broj moto klubova iz Hrvatske i bližih dijelova Europe već je najavio svoj dolazak u Slavonski Brod. Za njih će biti osiguran besplatan kamp, a kako eventualno kiša i lošije vrijeme ne bi pokvarili susrete biti će podignuti veliki šatori koji mogu primiti preko pet tisuća posjetitelja. Moto susrete, nažalost mogao bi ove godine pokvariti visok vodostaj Save, no organizatori su uvjereni kako do toga zasigurno neće doći. Slična situacija bila je i prijašnjih godina, no tada im je Sava ipak bila naklona i povukla se na vrijeme.

>> U Slavonskom Brodu danas počinju 10. 'Mega bikers susreti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije