Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Medvjedica i mladunče podletjeli pod pružno vozilo

medvjed
Marko Čuljat
20.10.2009.
u 14:53

Medvjedica i njezino mladunče podletjeli su pod pružno vozilo željeznice Federacije Bosne i Hercegovine koje se kretalo iz smjera Kulen Vakufa u smjeru Bihaća.

GOSPIĆ - Medvjedica i njezino mladunče podletjeli su pod pružno vozilo željeznice Federacije Bosne i Hercegovine koje se kretalo iz smjera Kulen Vakufa u smjeru Bihaća u ponedjeljak u 23 sata. Nesreća se dogodila na željezničkoj pruzi Kulen Vakuf - Bihać, u mjestu Štrbački Buk koje pripada ličkoj općini Donji Lapac. Nesretne životinje su od siline udara na mjestu usmrćene.

Očevid na mjestu događaja obavili su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, a brigu o divljači preuzeli su članovi Lovačke udruge Lička Plješevica iz Korenice koja gospodari lovištem na kojem se dogodila tragedija.

Ključne riječi

Komentara 4

MM
Mladen Miletić
19:57 20.10.2009.

To vozilo pružno pogazi medvjeiće ružno, nije li to jako tužno ? Šteta je dvoje manje stranim lovcima za odtrel i za zaradu ..

Avatar Proleter
Proleter
15:47 20.10.2009.

strvinari vole ovakve slike. vi niste lešinari, zar ne večernjakovci? pretpostavljam da ovaj uvaženi fotograf nije na listi za odstrel.

MM
Mladen Miletić
16:28 20.10.2009.

To pružno, vozilo završilo je tužno za mamu i djete koji ne lete... Ne da je samo tužno nego je i ružno da vozilo pružno usmrčiva nedužene i tužne !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije