Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gonjeni glađu

Medvjedica i mladunče krenuli u Delnice, skončali pod vlakom

medvjed
AFP
14.08.2012.
u 16:08

Obitelj iz šume krenula je prema gradu najvjerojatnije gonjena glađu, a strojovođa koji je vlak vozio prema Zagrebu udarac, kažu u policiji, nije ni osjetio

Majka medvjedica i mali medo skončali su na pruzi, a jedno je mladunče pobjeglo nakon što je na medvjeđu obitelj naletio vlak u subotu kasno navečer u Delnicama, piše portal 24sata

Obitelj iz šume krenula je prema gradu najvjerojatnije gonjena glađu, a strojovođa koji je vlak vozio prema Zagrebu udarac, kažu u policiji,  nije ni osjetio. Vlak nije zaustavio, a policija je utvrdila o kojem je strojovođi riječ po šteti na vozilu.

Medvjedica je od siline udarca odbačena na prometnicu ispod pruge. Jedno mladunče ostalo je ležati na pruzi, a drugo je pobjeglo.

 

Komentara 9

DO
dostatoga
17:30 14.08.2012.

mladunčad novinaru...ili dvoje mladunaca

Avatar fredi
fredi
17:23 14.08.2012.

Jadna medvjedica i njeni klinci. No, ona i jedno mlado su se "spasili" ovog nehumanog "civiliziranog" svijeta koji je krojen isključivo po mjeri čovjeka (ili barem jednog dijela). Koga briga za divlje i domaće životinje. Vozim po Dalmatini i muka mi je i kada gledam "prijelaze" za divlje životinje. Zar ih niste mogli malo ozeleniti da se životinje ne osjećaju ugroženo dok ih prelaze (ako se njima uopće koriste).

DO
dostatoga
17:11 14.08.2012.

išo medo u dučan preko pruge svaki dan. ne idi medo preko pruge sj**t ćeš si panđe duge. sučut obitelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije