Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan ubijen

Medvjedi u Rusiji raskopali grobove: 'Obično love ribu, ali...'

Medvjed
Foto: Getty
1/2
23.07.2018.
u 16:27

Sedam grobova bilo je raskopano do lijesa, a križevi su bili polomljeni na groblju grada Jelizova, navodi se u izvješću

Nekoliko medvjeda raskopalo je brojna grobna mjesta na groblju u Kamčatki na dalekom istoku Rusije, očito u potrazi za hranom, javlja agencija Interfax.

''Obično u ovo vrijeme medvjedi love ribu, ali ove godine je u obližnjoj rijeci nema'', rekao je jedan lokalni službenik.

''Ljudi ostavljaju hranu na grobnim mjestima u čast preminulima'', dodao je službenik te nastavio: ''Navodno je miris hrane na groblju privukao grabežljivce.''

Sedam grobova bilo je raskopano do lijesa, a križevi su bili polomljeni na groblju grada Jelizova, navodi se u izvješću.

Jedan od medvjeda, za kojeg se vjeruje da bio među "počiniteljima vandalizma", ulovljen je i ubijen.

Njihovi ljubimci imaju svoj Instagram, zarađuju milijune, pišu knjige i daju intervjue

Medvjed
1/15
Ključne riječi

Komentara 6

M3
Miške 3
17:08 23.07.2018.

Taj barbarizam da na groblje donose hranu i tamo jedu. Medvjed je gladan i ždere sve.

Avatar reference
reference
17:17 23.07.2018.

interesantno da ste isto preskocili i za USra. doduse tamo nisu bili medvjedi pa je to razlog ili je razlog da se mora uvijek pljucnut na rusiju a kad je USra u pitanju onda se pravite mutavi......"Badgers dig up graves and leave human remains around cemetery, but protected animals cannot be removed "...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije